Jong Management

JM Midden-Zeeland 21 september Tramper Techniek

Het is zo ver! We kunnen heugelijk aankondigen dat Jong Management weer op bedrijfsbezoek gaat! Op dinsdag 21 september zijn we te gast bij Tramper Techniek voor een bedrijfspresentatie en rondleiding. Andre Tramper heet ons van harte welkom. Hij zal ons meer uitleggen over de productie van verpakkingsmachines die volledig in eigen beheer worden gemaakt.

Al meer dan 31 jaar zijn ze actief in de ontwikkeling en productie van machines (traysealers) en complete productielijnen voor de voedingsmiddelen verwerkende en verpakkende industrie. Het gehele proces, vanaf het eerste contact met de klant tot en met de aflevering van de machines en projecten, vindt plaats in eigen beheer.

Met een team van ruim 55 werknemers op verschillende afdelingen, wordt gewerkt aan de realisatie van innovatieve oplossingen. De oplossingen worden volledig afgestemd op de behoeftes in de markt. Verspanende bewerkingen aan machineonderdelen worden ook in eigen beheer uitgevoerd. 

 
Vooraf zullen we – op eigen kosten – een hapje gaan eten bij ‘De Beren’, als je voorafgaand mee-eet graag even aanmelden via eva.barrettapiana@actiefwerkt.nl

 

Het programma ziet er als volgt uit:

18:00 – 19:15 uur         Eten De Beren, Hudsonweg 29 Goes

19:15 – 19:30 uur         Inloop Tramper Techniek

19:30 – 21:30 uur         Bedrijf presentatie Tramper Techniek

21:30 uur                      Aflsuiten met een borrel

 

Uiteraard zijn partners ook welkom bij het eten en deze bijeenkomst. Je kunt je partner aanmelden via ‘introducees’ op de pagina nadat je jezelf hebt aangemeld.

 

Bezoekadres:

Tramper Techniek
Nansenbaan 30 
4462 GR Goes

`