Jong Management

JM Midden-Zeeland zaterdag 27 jan. Nieuwjaarsdiner

In het bruisende hart van de Middelburgse binnenstad aan het prachtige Plein 1940 ligt restaurant Barres (het beste restaurant van Middelburg, volgens Tripadvisor). Op zaterdag 27 januari ontvangen we jullie graag op deze mooie locatie voor een fantastisch JM Nieuwjaarsdiner!

Edwin Dingemanse en Sjoerd Dooge heten ons van harte welkom bij Restaurant Barres. Ze hebben elkaar leren kennen bij restaurant het Veerhuis te Wolphaartsdijk (tegenwoordig restaurant Meliefste) en daarna tevens samengewerkt bij restaurant Katseveer. Vanuit die samenwerking kwam de wens om samen een restaurant te beginnen. Uiteindelijk kwamen ze terecht bij De Gespleten Arent waar ze 8 jaar lang met veel plezier dit samen uitbaten. Nu zijn ze samen aan het volgende avontuur begonnen, bij Restaurant Barres.

We worden ontvangen met een welkomstdrankje en krijgen heerlijke gangen geserveerd, inclusief aangepaste wijnen en water. De chefkok werkt met uiterst verse producten die veelal van biologische afkomst zijn. We gaan genieten van mooie verrassende gerechten met wereldse invloeden en smaken!

Aanvang apéritif: 18:30 en rond 19:00 uur gaan we aan tafel.

Partners zijn van harte welkom. Van hen wordt een financiële bijdrage verlangd van ca. € 115,-. Verder is het van belang te weten dat wij die avond afscheid nemen van Eva. Mocht je, na aanmelding, toch niet kunnen aanschuiven, dan zijn we genoodzaakt de € 115,- p.p. in rekening te brengen. Meld jezelf (en je partner) aan vóór 27 december a.s. Denk er ook aan om voedselallergieën of eetwensen te melden bij Tom (t.verdonk@versteden.com). We verwelkomen jullie graag voor een fantastisch diner op 27 januari!

Parkeertip: Parkeergarage Geere, Kalverstraat 4. Vanaf daar loop je in 3 minuten naar Restaurant Barres.

`