Jong Management

JM Rotterdam met Inzowijs @ Garage2020

- datum ntb - 

 

Ontdekken hoe een andere sector werkt en er direct aan bijdragen? Typisch JM Rotterdam dus!

Op de eerste donderdag van de maand april zijn we te gast bij de Garage2020. Ons eigen JM-lid Hans Hensen is hierbij betrokken vanuit zijn organisatie Inzowijs.

Garage2020 Rotterdam bekijkt vraagstukken binnen de jeugdhulp vanuit een andere invalshoek. Ze definiëren en ontrafelen bestaande problemen en komen met innovatieve oplossingen. Erg gaaf dus!

Hun team van ontwerpers, datawetenschappers, filosofen, ambtenaren en zorgprofessionals bundelt kennis en kunde om samen met jongeren en ouders passende oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken. 

Één van de partners van Garage2020 is Hans Hensen's Inzowijs. Inzowijs biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een psychiatrische stoornis, verstandelijke en/of lichamelijke beperking. 

Aan de slag in een creatieve workshop! 

In dit bezoek leren we niet alleen over de complexe wereld van de jeugdzorg. We zorgen ook uitgedaagd om mee te denken en werken aan een oplossing. Tijdens deze creatieve sessie gaan we op z'n Rotterdams aan de slag!

 

Locatie: Schieblok 5.07 Schiekade 189, Rotterdam

 

Programma

- Verzamelen om 18:00 uur

- Hans Hensen over Jeugdzorg & Inzowijs
- Het verhaal en de lessen van Garage 2020 door Job Tamminga

- Servicedesign workshop
Een ontwerpsessie waarbij we op de Garage2020 manier meedenken in oplossingen voor een concreet maatschappelijk probleem ('what might we'). 

- Dineren

`