Jong Management

Ledenwervend evenement 19 april

Heb jij altijd al interesse gehad in persoonlijke en zakelijke groei? Kom dan gezellig een avondje kijken bij ons evenement op 19 april aanstaande Bij Huub in Alkmaar. Je bent vanaf 19:00 van harte welkom en we hebben een mega interessant programma met drie sprekers klaargezet. Elke spreker deelt zijn/haar verhaal in 30 minuten, ben je er klaar voor?

 

Ayleen Charlotte – Tinder Swindler (Netflix)

Heb je de Tinder Swindler op Netflix gezien? Een aanrader, het betreft een misdaaddocumentaire, waarbij verschillende vrouwen zijn opgelicht door een notoire tinder oplichter. Ayleen Koeleman is één van de drie hoofdpersonen uit de documentaire en deelt haar verhaal, waarbij ze uiteindelijk het heft in eigen hand neemt en de oplichter zelf te grazen neemt. Inmiddels heeft ze met Ay-Wines haar eigen bedrijf opgericht en is ze internationaal spreker voor fraude.

 

Marieke van Lierop – Widowchicks

In 2021 werd Marieke gevolgd door de EO documentaire ‘Huisje, Boompje… Weduwe’. Ze is medeoprichter van de Instagram pagina Widowchicks. Met haar heerlijk eerlijke verhalen geeft ze herkenning en hoop aan andere jonge mensen die te maken hebben met rouw of ziekte. Of allebei. Want Marieke verloor haar partner en overleefde borstkanker. Van grafsteen tot chemokuur, van vermoeidheid tot levenslust en van bezoek aan bedrijfsarts tot carrièremove vanuit het familiebedrijf: Marieke geeft woorden aan ervaringen, gedachten en emoties en deinst er niet voor terug deze in openheid te delen. Een open en eerlijk verhaal van een onderneemster pur sang.

 

Marco van der Werf - 'Innovation = invention + business case'

We sluiten de avond af met een ondernemer, een echte innovator en een inspirerende spreker. Marco heeft een achtergrond in software engineering, journalistiek en geeft innovatielessen aan de TU Delft en de Vrije Universiteit Amsterdam. Marco is de oprichter van Bit, een Amsterdamse innovatiestudio, en Bit Academy, een school voor data-engineers en softwareontwikkelaars. Bit opereert altijd met de meest toonaangevende en nieuwste technieken. Zijn bedrijf is nauw verbonden met enkele van de meest invloedrijke onderzoekslaboratoria en bevindt zich in het hart van de plek waar enkele van de beste uitvindingen zijn gedaan: de universiteit van Amsterdam Science Park.

 

Locatie

Een bijzondere plek voor prachtige momenten. De voormalig koeienboerderij is een unieke én multifunctionele locatie, gelegen aan de rand van een natuurgebied. Het is de ideale plek voor het organiseren van allerlei events. BijHuub kan alles, met als sleutelwoorden ‘samenzijn’ en ‘genieten’. Aan de rand van Alkmaar gelegen en goed bereikbaar met de auto of fiets.

 

Programma

19:00 – 19:20             Inloop

19:20 – 19:30             Welkom

19:30 – 20:00             Ayleen Charlotte

20:05 – 20:35             Marieke van Lierop

20:35 – 20:45             Pauze

20:45 – 21:15             Marco van der Werf

21:15 – 21:25             Afsluiting

21:30 -                        Borrel

 

`