Jong Management

Meetup VNO-NCW en Jong Management

Jong Management is nauw verbonden aan VNO-NCW en haar regionale verenigingen. Om de samenwerking te verbeteren en deze gezamenlijk te herijken organiseert Jong Management een bijeenkomst op 23 maart as. Deze meetup wordt georganiseerd voor de bestuurders van de kringen van de regionale verenigingen van VNO-NCW en de bestuurders van Jong Management. Onder meer Hans de Boer zal aanwezig zijn om in gesprek te gaan over het belang van jong ondernemerschap en de samenwerking tussen de regionale verenigingen van VNO-NCW en Jong Management.

Het is de bedoeling om het gesprek met elkaar aan te gaan over de inhoudelijke thema’s en onderwerpen die voor beide doelgroepen relevant zijn, en daarmee als inhoudelijke brug kunnen fungeren tussen de leden van de regionale verenigingen van VNO-NCW en die van Jong Management. Het landelijke bestuur van Jong Management presenteert tijdens de bijeenkomst tevens zijn visie op de samenwerking voor de periode 2020-2024.

Save the Date: 23 maart

 

Programma:

15.30                  Inloop

16.00                  Start plenaire programma

Vraaggesprek onder leiding van dagvoorzitter. De deelnemers:

Hans de Boer                 – Voorzitter VNO-NCW

Kim Boersma                  – Directeur VNO-NCW West

Iris Zonneveldt              – JM Ondernemer v/h Jaar 2019

Daan Lammers              – Voorzitter Jong Management

De deelnemers en aanwezigen gaan in gesprek over jong ondernemerschap en de inhoudelijke kansen van de samenwerking tussen de VNO-NCW regioverenigingen en Jong Management. 

17.00                  Netwerkborrel

 

Locatie:              Malietoren, Den Haag

 

Aanmelden kan via info@jongmanagement.nl en voor Jong Managementleden via de mijn.jongmanagement.nl en in de Mijn JM-app.

 

 

We ontmoeten je graag op 23 maart aanstaande!

 

Namens het Dagelijks Bestuur van Jong Management,

 

Daan Lammers
Voorzitter Jong Management

`