Jong Management

PAN 2019 - 28 november

PAN

Kunstontmoetingen

Donderdag 28 november 2018 van 18:30 tot 21:30 uur

 

PAN Amsterdam is de ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers. Al 33 jaar is de beurs een belangrijk evenement op de Amsterdamse kunstkalender met een breed aanbod kunst, antiek en design van alle tijden.

 

Ieder jaar vinden 40,000 bezoekers hun weg naar de 120 deelnemende antiquairs, handelaren en galeristen die van 18-25 november 2018 topkwaliteit tonen in RAI Amsterdam.

PAN Kunstontmoetingen is een speciale avond voor aanstormende kopers en professionals. Ontmoetingen met handelaren en kunstenaars die u laten zien hoe zij te werk gaan, staan centraal op deze levendige avond omlijst met een hapje en een drankje. Zoals u weet is deze besloten avond ook voor leden van Corps Diplomatique en vertegenwoordigers vanuit het bedrijfsleven.

Voor verzamelaar en liefhebber op PAN Amsterdam bekijk je in een paar uur tijd de collecties van de beste galerieën en antiquairs samen op één locatie. Je vindt er ruim 5.000 jaar geschiedenis. Van objecten uit oude en verre culturen tot moderne en hedendaagse kunst. Prijzen variëren van € 500 tot € 500.000.

 

Kaarten bestellen?

Entreekaarten voor deze avond kunt u downloaden via de PAN site; Link wordt geplaatst zodra deze gereed is.  

Als je je hebt aangemeld, meld je dan ook aan via site van JM. Dan weten wij ook wie er dan aanwezig is :)

Let op: deze code is strikt voor leden, kandidaatsleden en geintreseerden van Jong Management en mag niet aan derden worden verstrekt! 

PAN 2019 - 28 november

RAI Amsterdam

Auto Lopen Tram Fiets