Jong Management

PAN 2019 - 19 november

Hi JM'er! 

 

Zet in je agenda: Donderdag 19 november 2020 van 18:30 tot 21:30 uur

 

PAN Amsterdam is de ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers. Al 34 jaar is de beurs een belangrijk evenement op de Amsterdamse kunstkalender met een breed aanbod kunst, antiek en design van alle tijden. 

Ieder jaar vinden 40,000 bezoekers hun weg naar de 110 deelnemende antiquairs, handelaren en galeristen die van 24 november – 1 december 2019 topkwaliteit tonen in RAI Amsterdam.

PAN Kunstontmoetingen is een speciale avond voor aanstormende kopers en professionals. Ontmoetingen met handelaren en kunstenaars die u laten zien hoe zij te werk gaan, staan centraal op deze levendige avond omlijst met een hapje en een drankje. Zoals u weet is deze besloten avond ook voor leden van Corps Diplomatique en vertegenwoordigers vanuit het bedrijfsleven.

 

Voor verzamelaar en liefhebber op PAN Amsterdam bekijkt u in een paar uur tijd de collecties van de beste galerieën en antiquairs samen op één locatie. U vindt er ruim 5.000 jaar geschiedenis. Van objecten uit oude en verre culturen tot moderne en hedendaagse kunst. Prijzen variëren van € 500 tot € 500.000.

Entreekaarten voor deze avond kunt u gratis downloaden via de PAN-site --> Zodra gegevens bekend zijn zullen ze hier verschijnen. 

Let op: deze code is strikt voor leden en kandidaat leden van Jong Management en mag niet aan derden worden verstrekt! 

Wij hebben er heel erg veel zin in! Tot de 19e! 

 

Ps. Je kan je ook al inschrijven voor het kerstdiner 6 december! Daar wil je zeker bij zijn!  

`