Jong Management

Save the date - JM-Dag op 23 oktober 2020

Lieve JM-ers,

 

De tijden lijken langzaamaan beter te worden, al hebben we nog altijd te maken met veel onzekerheid. Naast de persconfertenties van Mark Rutte en Hugo de Jonge is er een nieuwe baken van hoop: "de JM-dag" op vrijdag 23 oktober 2020 vanaf 10:00 uur tot en met 's avonds en natuurlijk rekening houdend met de RIVM-regels.

 

De organisatie legt de laatste hand aan het verrassende programma voor die dag. Nu de tijden niet altijd eenvoudig zijn, vormt dit gegeven een mooi aanknopingspunt voor deze dag. Hoe ga je om met zakelijke tegenslag? Waar haal jij inspiratie vandaan? Dat zijn thema's waar we deze dag met elkaar over na willen denken middels sprekers en workshops. Daarnaast zal de dag in teken staan van ontmoeting en gezelligheid.

 

Kortom, voor ieder wat wils.

 

Graag willen wij inventariseren of er genoeg animo is voor deze verrassende dag. Meld je snel aan via de app en we merken hierbij nogmaals op dat we natuurlijk nog altijd de coronaregels respecteren. Wil je voor aanstaande vrijdag, 11 september 2020, aangeven of je kunt. zodat wij weten of wij verder kunnen gaan met het organiseren van deze mooie dag.

 

We horen graag van jullie! 

`