Jong Management

September bijeenkomst - Wicro Plastics BV

Op dinsdag 10 september zijn we te gast bij Wicro Plastics in Kessel, ons kringlid Evelien Fassotte zal ons haar ondernemersverhaal en uitdagingen delen.

Wicro Plastics is in 1951 gestart met het spuitgieten van hoogwaardige kunststof producten. Vanaf 2000 is de ontwikkeling van Wicro Plastics in een stroomversnelling geraakt, waardoor ze zich in de loop van de jaren ontwikkeld hebben tot een volwaardige System Supplier op het gebied van spuitgietproducten, lak-, en assemblage activiteiten. De verplaatsing van de productie van kwalitatief hoogwaardige matrijzen van Nederland naar China en de toelevering van producten aan de automotive industrie hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan deze ontwikkeling.

Om aan de vraag van de klant te kunnen blijven voldoen en verdere groei te faciliteren, hebben er in 2002, 2008, 2012 en 2018 verschillende uitbreidingen van productie-, lak-, assemblage en kantoorfaciliteiten plaatsgevonden. 

Met zowel spuitgiet-, lak- als assemblageactiviteiten onder één dak is Wicro Plastics zeer flexibel en in staat om snel en efficiënt totaal concepten voor te bereiden voor massa productie en marktintroductie.

Programma:

17:15 uur Ontvangst

17:30 uur Start Presentatie met het ondernemersverhaal van Directeur Evelien Fassotte

18:15 uur Rondleiding

19:15 uur Afsluiting en een hapje eten in Kessel aan de Maas

September bijeenkomst - Wicro Plastics BV

Wicro Plastics
Karreweg Noord 47-49
5995MG Kessel

Auto Lopen Tram Fiets