Jong Management

JM Virtuele sessie - Remote borrel

Wat beleven we een rare tijd. Begin van de maand zagen we elkaar nog bij het Erasmus MC, het woord ‘crisis’ werd nog niet gebruikt, we hadden het over andere lichamelijke problemen en maatschappelijke issues dan Corona en we zaten gezellig naast elkaar aan tafel in een restaurant. Moeilijk voor te stellen nu!

De afgelopen weken zijn we met elkaar in een heel andere situatie beland. Fijn om met elkaar berichten op de app-groep te delen, mocht je hier niet (meer) in zitten maar dit wel willen, laat het me dan weten. Een aantal van ons heeft het zwaar nu, deze plotselinge crisis hakt er in. Zelf zit ik ook in een rare situatie: mijn werkgever zal mijn contract niet verlengen, ik ben in versneld tempo verhuisd (was bang voor complete lock-down) en probeer mijn kids zo goed mogelijk thuis-les te geven.

De berichten op de app zijn hartverwarmend, we bestellen massaal wijn en pizza, laten pakketjes bezorgen en denken mee met EZ. Aanstaande donderdag zouden we onze maandelijkse bijeenkomst hebben, maar aangezien we niet samen kunnen komen willen we dit online doen. Enerzijds om te delen hoe het een ieder momenteel vergaat, anderzijds om te inventariseren wie waar hulp kan gebruiken. Wellicht kunnen we ter plekke meedenken met leden, of anders kleinere groepen vormen op een specifiek onderwerp.

Laat graag weten of je deelneemt donderdag aan deze online sessie om 19:30 uur, dan sturen we je vooraf de deelnamespecs. Aanmelden gewoon via de aanmeldknop. 

Denk aan elkaar, zorg goed voor jezelf. 

Namens het bestuur,

Sanneke

`