Jong Management

Wijnproeverij JM style - Delft & Den Haag

Kring Den Haag en Kring Delft organiseren deze avond samen een Wijnproeverij in JM style op een schitterende locatie, de Fokker Terminal in Den Haag.

Wat is een 'Wijnproeverij JM Style'?
Normaal denk je bij een wijnproeverij aan een oude man van rond de 55 jaar met een onbegrijpelijk verhaal over tannines, aroma, zuurgraad en afdronk. Niets is minder waar. De proeverij wordt namelijk verzorgd door Marleen Kuipers, eigenaresse van Flavourite Wine, die ons mee gaat nemen in haar eigen wijnwereld. En Marleen is ook nog eens lid van Jong Management in Twente, dus dat is extra leuk!

We zijn daarbij te gast bij Tim Rosman, lid van Jong Management Den Haag. Hij is manager bij de Fokker Terminal en zal voor ons een privé rondleiding verzorgen en het verhaal vertellen achter deze bijzondere congreslocatie. 

Dit evenement is uitermate geschikt voor het introduceren van nieuwe JM leden. Dus heb je een potentiëel lid voor JM Delft of Den Haag op het oog? Nodig hem of haar dan ook uit voor deze editie. Tevens hebben we het event daarmee opengesteld voor alle kringen. 

Programma (onder voorbehoud): 
18:00 uur ontvangst en introductie 
18:30 uur diner en rondleiding
19:30 uur wijnproeverij
20:30 uur borrel

Kosten
De kosten voor het eten en de wijnproeverij zullen we na afloop in rekening brengen. 

`