Jong Management

Landelijk bestuur

Het Dagelijks Bestuur is belast met de dagelijkse leiding van JM. Aan de hand van verschillende portefeuilles werken de DB-leden aan de ledenwerving, ledenbinding en faciliteren zij samen met de kringbesturen de persoonlijke en zakelijke groei van de leden. Het Dagelijks Bestuur bestaat in 2021 uit:


Daan Lammers (Voorzitter)

Daan Lammers is sinds 6 oktober 2018 de voorzitter van Jong Management. De geboren Eindhovenaar is de ondernemer achter het succesvolle internationale internetbureau Laméco met vestigingen in Eindhoven en Kaapstad. Naast ondernemer is Daan gastdocent bij Fontys Hogeschool en zeiler op Europees topniveau. Als voorzitter van het DB is hij het gezicht van Jong Management naar onze externe relaties en vertegenwoordigt hij JM o.a. binnen het Dagelijks Bestuur van VNO-NCW.


Jessie Brockhoff (Vice-Voorzitter)

Jessie Brockhoff is partner bij handelsroute.nl, een bedrijf dat ondernemers helpt in het realiseren van hun internationaliseringsambities. Dit doet zij onder andere door het organiseren van handelsmissies, matchmaking en zakelijke evenementen. Jessie was bijna drie jaar secretaris van kring Haarlem en is in februari 2018 toegetreden tot het Dagelijks Bestuur van Jong Management. Als vice-voorzitter houdt zij zich o.a. bezig met JMI, het congres, SER Jongerenplatform.


Thomas Verweij (Penningmeester)

Thomas Verweij in sinds juni 2021 lid van het DB van Jong Management in de rol van penningmeester. Thomas fiscaal jurist bij BDO in Den Haag en adviseert o.a. directeur-grootaandeelhouders en vermogende particulieren over hun fiscale positie. Daarnaast is Thomas al enige tijd enthousiast lid van kring RijnGouwe

Daniël de Jong (Bestuurslid)

Daniël de Jong werkt bij familiebedrijf Avaq als adviseur op het gebied van risicomanagement, gespecialiseerd in safety- & securitymanagement en met vergaande kennis over privacy en integriteit. Met zijn creativiteit en gestructureerde aanpak brengt hij veiligheidsvraagstukken tot een goed einde. Sinds oktober 2019 is Daniël als algemeen bestuurslid lid van het Dagelijks Bestuur. Binnen het DB maakt Daniël zich sterk voor de website, JM app en IT-gerelateerde zaken. Daarnaast zit hij in de redactie van het e-magazine GROW.


Kirsten de Quillettes (Bestuurslid)

Kirsten de Quillettes is directeur van Recycling Consultants Nederland (RCN), een afvaladviesbureau voor (middel-)grote ondernemingen in Nederland, gevestigd in Waddinxveen. Sinds 2016 was ze voorzitter van kring Rijngouwe en per februari 2019 is Kirsten toegetreden tot het Dagelijks Bestuur. Daarin is zij verantwoordelijk voor de portefeuille ledenwerving.

Bart Verbiest (Bestuurslid)

Bart is mede-eigenaar en creatief directeur van RAADHUIS creative agency in Alkmaar. Ooit begonnen als vormgever met ambities om te willen ondernemen, nu ondernemer met ambities om te willen vormgeven. Werd verliefd op JM omdat het de enige 'netwerkclub' was waar je je échte versie kan laten zien, in plaats van je beste versie. Binnen het DB houdt Bart zich bezig met sponsoring en JM alumni. Daarnaast alles wat met het merk en verhaal van JM te maken heeft.