Jong Management

Landelijk bestuur

Het Dagelijks Bestuur is belast met de dagelijkse leiding van JM. Aan de hand van verschillende portefeuilles werken de DB-leden aan de ledenwerving, ledenbinding en faciliteren zij samen met de kringbesturen de persoonlijke en zakelijke groei van de leden. Het Dagelijks Bestuur bestaat vanaf 6 oktober 2018 uit:

Daan Lammers (Voorzitter)

Daan Lammers is met ingang van 6 oktober 2018 de nieuwe voorzitter van Jong Management. De geboren Eindhovenaar is de ondernemer achter het succesvolle internationale internetbureau Laméco met vestigingen in Eindhoven en Kaapstad. Naast ondernemer is Daan gastdocent bij Fontys?Hogeschool en zeiler op Europees topniveau. Als voorzitter van het DB is het gezicht van Jong Management naar onze externe relaties en vertegenwoordigt hij JM oa. binnen het Dagelijks Bestuur van VNO-NCW.

Tessa Ruijgrok (Vice voorzitter)

Tessa Ruijgrok is als ondernemer zij betrokken bij verschillende organisaties in de HR dienstverlening. Ze is specialist in het begeleiden en adviseren van organisaties over het optimaal ontwikkelen van talent en de inzetbaarheid van de generaties op de werkvloer. Op dit moment houdt zij zich bezig met het positioneren van een innovatief Nederlands product voor optimaal inzetten van het arbeidspotentieel in landen over de hele wereld. Tessa was eerder zes jaar bestuurder in Kring Den Haag, waarvan drie jaar als voorzitter. In het bestuur is Tessa verantwoordelijk voor het landelijk secretariaat en de PR en marketing. Tevens vertegenwoordigt ze Jong Management binnen het Algemeen Bestuur van VNO-NCW.Bas Janssen (Penningmeester)

Bas Janssen is sinds begin 2017 onderdeel van het DB en vanaf de ALV in oktober officieel de penningmeester van de vereniging. Bas is Manager Business Control Inkoop en Logistiek bij Intergamma en lid van kring Utrecht. Daarnaast is hij de penningmeester van drie parochies in Utrecht en is hij namens JM lid van de VNO-NCW klankbordgroep Levensbeschouwing & Ondernemen. Naast zijn penningmeesterschap is Bas namens het DB ook betrokken bij de organisatie van het JM Golftoernooi.

Pieter-Jan Helmink (Bestuurslid)

Pieter-Jan Helmink is DGA van Logisz Group. Een bureau voor interactieve marketing en communicatie, met twee vestigingen in Doetinchem. Logisz biedt creatieve en technische oplossingen voor elk communicatievraagstuk. Alle expertises zijn onder één dak gebundeld: communicatie, creatie en de alle modernste technologie. Sinds 2004 is Pieter-Jan verbonden aan Jong Management. Na enkele jaren actief te zijn geweest als voorzitter van JM kring Achterhoek, is hij sinds oktober 2014 algemeen bestuurslid binnen het Dagelijks Bestuur. Zijn portefeuilles zijn onder meer, marketing, ledenwerving en de regionale samenwerking met VNO-NC en ICT.

Rutger Muller (Bestuurslid)

Ondernemer in de schoenenbranche, bij Frans Muller Benelux B.V., waarbij hij met zijn team aan zo'n 4500 retailers in de Benelux schoenverzorging en accessoires levert. Deze producten worden vanuit de hele wereld ingekocht en geproduceerd. Dit oude familiebedrijf bestaat sinds 1853 en Rutger heeft het onlangs als 6e generatie overgenomen. Voordat hij het stokje overnam is hij consultant/interimmer geweest met bedrijfskundige achtergrond en heeft in die hoedanigheid bij vele bedrijven gewerkt in zowel Nederland als in Australië en Vietnam. Na 3 jaar als voorzitter Kring Groningen is Rutger per oktober 2015 toegetreden tot het Dagelijks Bestuur van Jong Management met onder andere de verantwoordelijkheid voor Jong Management Internationaal en JM Alumni.

Jessie Brockhoff (Bestuurslid)

Jessie Brockhoff is partner bij handelsroute.nl, een bedrijf dat ondernemers helpt in het realiseren van hun internationaliseringsambities. Dit doet zij onder andere door het organiseren van handelsmissies, matchmaking en zakelijke evenementen. Jessie was bijna drie jaar secretaris van kring Haarlem en is in februari 2018 toegetreden tot het Dagelijks Bestuur van Jong Management. Binnen het bestuur neemt zij de coördinatie van de landelijke evenementen op zich en houdt ze zich bezig met de marketing portefeuille.

Kirsten de Quillettes (Bestuurslid)

Kirsten is directeur van Recycling Consultants Nederland (RCN), een afvaladviesbureau voor (middel)grote ondernemingen in Nederland, gevestigd in Waddinxveen. Sinds 2016 is ze voorzitter van kring Rijngouwe en per februari 2019 is Kirsten daarnaast toegetreden tot het Dagelijks Bestuur. Daarin is zij verantwoordelijk voor de portefeuille ledenwerving.