Jong Management

Jong Management Internationaal

Jong Management Internationaal (JMI) is een autonoom onderdeel binnen JM, een officiële stroming functionerend onder het hoofdbestuur. JMI voegt een extra dimensie toe aan de al bestaande activiteiten van de kringen. Hierdoor is JMI als het ware een extra kring die open staat voor alle leden.

Jaarlijks organiseert JMI een of twee keer een reis naar een bijzondere buitenlandse bestemming. Afhankelijk van mogelijkheden en wensen van deelnemers kan dit dichtbij zijn, maar ook ver weg. Zo zijn we in de afgelopen jaren naar Brussel geweest, maar ook naar China.

In maart 2017 is een groep van 23 JMI'ers op handelsmissie geweest naar Silicon Valley en San Francisco. Een kort verslag van die reis vind je hier. Van 20-23 juni is een aantal JM-leden mee geweest op handelsmissie naar Italië, georganiseerd vanuit het ministerie van Buitenlandse Zaken en paralel aan het staatsbezoek van ZKH Koning Willem Alexander. Een kort verslag van die reis vind je op deze pagina.

Verslag Silicon Valley & San Francisco maart 2017
Verslag Handelsmissie Italië juni 2017

Persoonlijk en zakelijk groeien, met een internationaal tintje, dat is waar JMI voor staat. Ben jij lid en ben jij bij jouw onderneming ook internationaal georiënteerd? Of wil je met je bedrijf juist de stap maken naar het buitenland en zou je daar graag even met mede JM’ers over praten? Kortom lijkt JMI jou ook helemaal geweldig en wil je via email op de hoogte gehouden worden van JMI-nieuws en activiteiten? Mail dan contactpersoon Lotte Meijborg (l.meijborg@jongmanagement.nl)