Jong Management

Landelijk secretariaat

Het landelijk secretariaat is het eerste aanspreekpunt voor leden en externe contacten en ondersteunt het Dagelijks Bestuur in zijn taken. Het LS bestaat uit een algemeen secretaris en een secretaris ledenzaken & communicatie en is gevestigd in de Malietoren in Den Haag. Heb je vragen of opmerkingen? Mail of bel ons via 070-3490474 of info@jongmanagement.nl.

Jesse Schreurs
(Secretaris Ledenzaken & Communicatie)

Jesse is sinds november 2016 werkzaam op het landelijk secretariaat. Samen met Laurien is hij verantwoordelijk voor de ondersteuning van het DB en de vereniging. Naast de ledenadministratie valt alle communicatie vanuit JM binnen zijn takenpakket. Heb je een inspirerend JM-verhaal, is er een evenement dat de aandacht verdient of is er iets anders dat interessant is voor de landelijke social media of website, mail dan gerust naar j.schreurs@jongmanagement.nl.

Laurien van der Staay

(Secretaris Netwerkrelaties)


Laurien is sinds 2018 werkzaam op het landelijk secretariaat. Samen met Jesse is zij verantwoordelijk voor ondersteuning van het DB en de vereniging. Als secretaris Netwerkrelaties onderhoudt zij het contact met de leden van Jong Management, VNO-NCW en externen. Verder is zij verantwoordelijk voor de coördinatie van landelijke events. Heb je ideeën voor landelijke events of vragen over Jong Management, mail dan gerust naar l.vanderstaay@jongmanagement.nl.