Jong Management

Landelijk secretariaat

Het landelijk secretariaat is het eerste aanspreekpunt voor leden en externe contacten en ondersteunt het Dagelijks Bestuur in zijn taken. Het LS bestaat uit een secretaris netwerkrelaties en een secretaris ledenzaken & communicatie en is gevestigd in de Malietoren in Den Haag. Heb je vragen of opmerkingen? Mail of bel ons via 070-3490474 of info@jongmanagement.nl.

Jesse Schreurs
(Secretaris Ledenzaken & Communicatie)

Jesse is sinds november 2016 werkzaam op het landelijk secretariaat. Samen met Roos is hij verantwoordelijk voor de ondersteuning van het DB en de vereniging. Naast de ledenadministratie valt alle communicatie vanuit JM binnen zijn takenpakket. Heb je een inspirerend JM-verhaal, is er een evenement dat de aandacht verdient of is er iets anders dat interessant is voor de landelijke social media of website, mail dan gerust naar j.schreurs@jongmanagement.nl.

Roos Kirsten
(Secretaris Netwerkrelaties)

Roos is sinds mei 2019 werkzaam op het landelijk secretariaat. Samen met Jesse is zij verantwoordelijk voor de ondersteuning van het DB en de vereniging. Alle landelijke evenementen vallen binnen haar takenpakket, evenals de redactie voor het JM magazine e-Grow en het contact met de pers. Heb je ondersteuning nodig bij een evenement of een interessant verhaal voor de e-Grow of voor de media, mail dan naar r.kirsten@jongmanagement.nl.