Jong Management

Vacature Dagelijks Bestuur JM Landelijk

Vacatures:
Algemeen bestuurslid Jong Management Marketing & Communicatie
Algemeen Bestuurslid Jong Management

Jong Management is de landelijke vereniging voor jonge werkgevers gelieerd aan VNO-NCW. Er komen twee posities vacant in het Dagelijks Bestuur (DB).

Het DB houdt zich bezig met de dagelijkse leiding van Jong Management. Het DB bestaat uit een Voorzitter, Vice- voorzitter, Penningmeester, een of meerdere algemeen bestuursleden en vergadert ongeveer eens per maand.

De rol van het DB is de leden van JM ondersteunen door met behulp van nut, fun en verdieping in te spelen op de behoefte van de leden. Tevens draagt het DB bij aan het ‘smoel geven’ van de vereniging (externe communicatie). De rol van het DB is een faciliterende rol die de verenigingsdoelstelling van persoonlijk en zakelijk groeien ondersteunt. De individuele rollen binnen het bestuur worden transparant gemaakt, zodat het voor een ieder duidelijk is wie wat doet.

De tijdsintensiviteit varieert sterkt gedurende het jaar maar beloopt om en nabij van een halve dag per week.

Heb jij:

 • Een heldere visie op de vereniging en op de ontwikkeling van de vereniging;
 • Het vermogen om de leden van de vereniging met elkaar te verbinden;
 • Zin om doeltreffend een belangrijk onderdeel van JM aan te sturen, namelijk: JM Marketing?

Bestuurservaring in een kringbestuur is een pré en dus geen must. Verantwoordelijkheidsgevoel en goede moed dan weer wel.

Vacante posities:

 • Algemeen Bestuurslid, portefeuille Marketing
 • Je bent als portefeuillehouder Marketing verantwoordelijk voor alle uitingen van Jong Management. Zowel intern als extern, via onder andere de website, mijn.jongmanagement.nl en social media.
  Je stuurt een extern marketingbureau aan en werkt nauw samen met ons LS.

 • Algemeen Bestuurslid, portefeuille Leden
 • Weet jij leden te binden & verbinden èn doe je dit resultaatgericht?
 • Je bent als algemeen bestuurslid o.a. verantwoordelijk voor de juiste samenwerking vanuit JM Landelijk met de voorzitter van JM-Connect, de JM commissie die ervoor zorgt dat onze leden blijven, nieuwe leden erbij komen en kringen ondersteund met raad en daad. Daarnaast vervul je een actieve
  bestuurdersrol.


Herken jij je in een van deze profielen en wil jij je inzetten voor Jong Management door in het landelijk DB plaats te nemen? Reageer dan door een email met korte motivatie te sturen aan Dhr. G.J. Vos (Algemeen bestuurslid) via info@jongmanagement.nl.