Jong Management

Vacature Secretariaat

Ben jij een echte organisatorische duizendpoot, een communicatief vaardige netwerker en leergierig? Vind je het leuk om te verbinden, ons te ondersteunen en te helpen Jong Management naar the next level te brengen? Dan is dit jouw kans! JM (Jong Management) is op zoek naar een Secretaris netwerkrelaties & coördinator events. In deze functie heb je veel contact met de leden en bouw je mee aan de groei van deze toffe ondernemersclub!

Secretaris netwerkrelaties & coördinator events

Je werkt als secretaris zelfstandig en je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging. Je bent een belangrijke “steunpilaar” voor het Dagelijks Bestuur en de leden van de vereniging. Je bent accuraat en sociaal en ziet het als een uitdaging te werken aan het uitbouwen van de jonge werkgeversvereniging van Nederland.

Je dagelijkse taken bestaan uit ledenadministratie en je bereidt vergaderingen voor en werkt deze uit. De vereniging organiseert jaarlijks vele leuke evenementen voor alle leden waarbij jij de coördinatie op je neemt. Ook belangrijk is het zorgdragen voor zichtbaarheid van de vereniging. Je hebt contact met het externe marketingbureau en draagt zorg voor goede content. Oh en tussendoor krijg je mailtjes en telefoontjes die je beantwoordt en is er af en toe een issue met de app of onze website dat jij begeleidt. Kortom zeer divers en je bent dan ook een echte spil in het web.

Activiteiten en vergaderingen vinden ook geregeld in de avond plaats. Flexibiliteit is daarom belangrijk voor de invulling van deze functie. Meestal is er wel een hapje en drankje aan verbonden. Naast netwerken is er vaak plaats voor gezelligheid.

De ideale kandidaat

  • Je bent een verbindende persoonlijkheid die zeer zelfstandig het werk weet in te richten;
  • Je kunt goed bewegen in een dynamisch werkveld;
  • Je bent gedreven in het bereiken van je doelstellingen;
  • Het is een voordeel als je affiniteit hebt met verenigingen en het ondersteunen van een bestuur;
  • Je beschikt over organisatorische vaardigheden om bijeenkomsten, vergaderingen en congressen optimaal te organiseren.

Wie ben jij?
Om als Secretaris netwerkrelaties & coördinator events succesvol te zijn, voldoe je bij voorkeur aan de volgende eisen:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je bent communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk);
  • Je bent een verbinder en vindt het heerlijk om uitstekende service te verlenen;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent proactief en bereid om, indien nodig, te reizen en buiten kantoortijden te werken.

Wat is Jong Management?
JM bestaat sinds 1916 en is dé vereniging voor jonge ondernemers in Nederland. Een zelfstandige vereniging, gelieerd aan VNO-NCW, die kantoor houdt in de Malietoren in Den Haag. JM richt zich op jonge ondernemers, bestaande uit opvolgers in het familiebedrijf, ondernemers en directeuren binnen marktgerichte organisaties. De leden van JM participeren actief in de vereniging en zijn gemiddeld tussen de 25 en 42 jaar. JM heeft circa 800 leden verdeeld over 29 lokale kringen.

Wat biedt Jong Management?
Een gigantisch netwerk, leuke events en dynamiek. Tevens een interessante, afwisselende en uitdagende baan met veel zelfstandigheid en vrijheid waar volop ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Je start met een tijdelijk contract van 7 maanden bij VNO-NCW, dat bij goed functioneren zal worden verlengd. 25 vakantiedagen op jaarbasis. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een salaris dat afhankelijk van achtergrond en ervaring ligt tussen
€ 3.000,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

En nu?
Voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Solliciteer dan meteen! Stuur je motivatie en C.V. ter attentie van Dhr. G.J. Vos naar info@jongmanagement.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.