Jong Management

Vacature Secretariaat

Ben jij een échte organisatorische duizendpoot, een communicatief vaardige netwerker? Heb je van nature een dienstverlenend karakter en óók nog eens een vlotte pen? Dan is dit jouw kans! Jong Management is vanwege uitbreiding op zoek naar een secretaris leden, events & social media. In deze functie ben je de spil van de vereniging, heb je contact met alle leden en bouw je mee aan de groei van deze toffe ondernemersclub!


Secretaris leden, events & social media (24 uur per week)


Wat ga je doen?
Als secretaris leden, events & social media werk je aan de zijde van de algemeen secretaris die verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de vereniging. Je bent beide contactpersoon van het Landelijk Bestuur. Je helpt mee met het organiseren van landelijke evenementen, houdt je bezig met de leden- en financiële administratie en staat leden telefonisch en via de mail te woord. De vereniging organiseert jaarlijks leuke evenementen voor alle leden zoals een congres, golftoernooi en Ondernemer van het Jaar verkiezing, waarbij jij de coördinatie op je neemt. Zo kan het zijn dat jij de locatie en sprekers regelt, maar ook over de inhoud mag meedenken. Daarnaast hou je je bezig met de communicatie en marketing van de vereniging en zorg je voor een optimale zichtbaarheid van de vereniging. Er is een website en een app die je onderhoudt en een nieuwsbrief die je maandelijks samenstelt. Uiteraard is Jong Management ook op social media te vinden, waar jij content voor schrijft en deze plaatst.

Aangezien de vereniging volledig draait op leden, is ledenwerving van groot belang. Dus als er door de wervingscommissie een campagne wordt opgezet, draag jij je steentje hierin bij. Dit doe je door de campagne voor te bereiden en te coördineren, maar ook te helpen bij de opstart van nieuwe kringen of ledenwervende bijeenkomsten.

Naast jouw activiteiten voor het Landelijk Bestuur ben je als secretaris leden, events & social media ook aanspreekpunt voor de lokale kringen en alle leden. Je probeert zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van wat daar speelt, onder andere door het bijwonen van lokale bijeenkomsten. Als er grote regionale activiteiten worden georganiseerd, kunnen zij ook een beroep doen op jouw ondersteuning. In de rol van secretaris leden, events & social media bij Jong Management ben je continu bezig met het bouwen aan het netwerk. Je bent een echte verbinder!

Wat is Jong Management?
Jong Management (JM) is al sinds 1916 dé vereniging voor jonge werkgevers in Nederland. Een zelfstandige vereniging, gelieerd aan VNO-NCW, die kantoor houdt in de Malietoren in Den Haag. JM richt zich op jonge werkgevers, bestaande uit opvolgers in het familiebedrijf, ondernemers en directeuren binnen marktge­richte organisaties. De leden van JM participeren actief in de vereniging en zijn gemiddeld tussen de 25 en 40 jaar. JM heeft circa duizend leden, verdeeld over meer dan 25 lokale kringen.

Wie ben jij?
Om in deze functie succesvol te kunnen zijn, voldoe je bij voorkeur aan de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de hospitality, eventmanagement of marketing/communicatie
  • Je hebt minimaal 1-2 jaar relevante (werk-)ervaring, mogelijk opgedaan in de dienstverlening of gastvrijheidsbranche
  • Ervaring met projectmanagement is een pré
  • Je bent communicatief vaardig (mondeling én schriftelijk)
  • Je bent een verbinder en vindt het heerlijk om uitstekende service te verlenen
  • Je staat stevig in je schoenen, bent proactief en bereid om, indien nodig, te reizen en buiten kantoortijden te werken

Wat krijg je ervoor terug?
Als secretaris leden, events & social media krijg je in eerste instantie een gigantisch netwerk en een berg aan projectmanagement skills. Naast veel zelfstandigheid en vrijheid, krijg je een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. Je start met een tijdelijk contract van 6 maanden bij VNO-NCW, dat bij goed functioneren zal worden verlengd. Je krijgt een reiskostenvergoeding en vakantiedagen, uitgaande van 25 dagen op jaarbasis.

En nu?
Voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Solliciteer dan meteen! Stuur je motivatie en C.V., ter attentie van Mw. K. de Quillettes naar k.de.quillettes@jongmanagement.nl

Reageren op deze vacature is mogelijk t/m 27 augustus 2020. Gesprekken zullen plaatsvinden in de eerste twee weken van september. Kijk voor meer informatie over Jong Management op onze website jongmanagement.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.