Jong Management

Vacature Secretariaat

Ben jij een echte organisatorische duizendpoot, een communicatief vaardige netwerker en leergierig? Heb je van nature een dienstverlenend karakter en óók nog eens een vlotte pen? Dan is dit jouw kans! Jong Management is vanwege uitbreiding op zoek naar een Junior Coördinator netwerkrelaties & events. In deze functie heb je veel contact met de leden en bouw je mee aan de groei van deze toffe ondernemersclub!

Junior Coördinator netwerkrelaties & events (32 uur per week)

De rol van de Junior Coördinator netwerkrelaties & events is veelzijdig. Je werkt aan de zijde van de Secretaris die verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de vereniging. Samen zijn jullie een belangrijke “steunpilaar” voor het Dagelijks Bestuur en de leden van de vereniging. Je bent een netwerker en ziet het als een uitdaging te werken aan het uitbouwen van de jonge werkgevers vereniging van Nederland.

Je helpt mee met het organiseren van landelijke evenementen, houdt je bezig met leden- en financiële administratie. De vereniging organiseert jaarlijks leuke evenementen voor alle leden waarbij jij de coördinatie op je neemt. Ook belangrijk is het zorgdragen voor zichtbaarheid van de vereniging. Je zorgt voor de interne en externe communicatie van de vereniging, zoals via de website, social media en nieuwsberichten.

De vereniging heeft een groeidoelstelling en om deze doelstelling te realiseren, ondersteun je bij de ledenwerving, help je bijvoorbeeld het opstarten van nieuwe kringen en ben je onderdeel van de commissie JM Connect. Bovendien ben je hét aanspreekpunt voor de leden in het land en verantwoordelijk voor het verwerken van mutaties in het ledensysteem.

Activiteiten en vergaderingen vinden ook geregeld in de avond plaats. Flexibiliteit is daarom belangrijk voor de invulling van deze functie.

De ideale kandidaat

 • Je bent een verbindende persoonlijkheid die zeer zelfstandig het werk weet in te richten;
 • Je kunt goed bewegen in een dynamisch werkveld;
 • Je bent gedreven in het bereiken van je doelstellingen;
 • Het is een voordeel als je affiniteit hebt met verenigingen;
 • Je beschikt over organisatorische vaardigheden om bijeenkomsten, vergaderingen en congressen optimaal te organiseren.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed (in woord en geschrift)

Wie ben jij?
Om als Junior Coördinator netwerkrelaties & events succesvol te zijn, voldoe je bij voorkeur aan de volgende eisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de hospitality, eventmanagement, facilitymanagement of soortgelijke opleiding;
 • Ervaring met projectmanagement is een pré;
 • Je bent communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk);
 • Je bent een verbinder en vindt het heerlijk om uitstekende service te verlenen;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent proactief en bereid om, indien nodig, te reizen en buiten kantoortijden te werken.

Wat is Jong Management?
Jong Management (JM) bestaat sinds 1916 en is dé vereniging voor jonge werkgevers in Nederland. Een zelfstandige vereniging, gelieerd aan VNO-NCW, die kantoor houdt in de Malietoren in Den-Haag. JM richt zich op jonge werkgevers, bestaande uit opvolgers in het familiebedrijf, ondernemers en directeuren binnen marktgerichte organisaties. De leden van JM participeren actief in de vereniging en zijn gemiddeld tussen de 25 en 40 jaar. JM heeft circa 1000 leden verdeeld over meer dan 25 lokale kringen.

Wat biedt Jong Management?
Een gigantisch netwerk en een berg aan projectmanagement skills. Tevens een interessante, afwisselende en uitdagende baan met veel zelfstandigheid en vrijheid waar volop ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Je start met een tijdelijk contract van 7 maanden bij VNO-NCW, dat bij goed functioneren zal worden verlengd. Een lease auto en vakantiedagen, uitgaande van 25 dagen op jaarbasis. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, een 13e maand en een salaris dat afhankelijk van achtergronden en ervaringen ligt tussen € 2.100,- en € 2.300,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

En nu?
Voel jij je aangesproken door het bovenstaande? Solliciteer dan meteen! Stuur je motivatie en C.V. ter attentie van Mw. K. de Quillettes naar k.de.quillettes@jongmanagement.nl.

Reageren op deze vacature is mogelijk t/m 17 oktober 2020. Gesprekken zullen plaatsvinden in week 43.Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.