Jong Management

Ariejonne Oost - Kring Flevoland

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?

Hoi! Ik ben Ariejonne Oost, 34 jaar, getrouwd met Klaas en moeder van Maartje (3). Ik houd van muziek, lachen, blijven leren en gezellig samenzijn met vrienden of familie.

Mijn (werk)dagen bestaan voornamelijk uit het wegwerken van rompslomp van andere ondernemers of bedrijven. Ik ben eigenaar van Kantoormanager 2.0 (sinds 2012). Wij helpen ondernemers en vastgoedeigenaren aan meer tijd en rust door hun ‘rompslomp’ uit handen te nemen. We bieden administratieve en secretariële dienstverlening, zorgen voor bereikbaarheid met een flexibele telefoonservice en vastgoedeigenaren helpen we met alle rompslomp die komt kijken bij het bezitten van vastgoed.

In welk opzicht wil je in je werk nog groeien?

Mijn eigen rol verandert steeds meer. Waar ik op dit moment vooral mee bezig ben is de schaalbaarheid van onze diensten en de inrichting van onze interne processen. In de afgelopen periode heb ik op verschillende manieren meer gewerkt ‘aan’ het bedrijf dan ‘in’ het bedrijf. Het vinden van die juiste balans, die ervoor zorgt dat je als ondernemer en onderneming klaar bent voor de toekomst, daarin wil ik nog groeien.

Hoe kwam je bij JM terecht en hoe draagt kring Flevoland bij aan jouw persoonlijke en zakelijke groei?

JM ‘coryfee’ Harm Korfker heb ik jaren geleden leren kennen via BNI. Toen heeft hij me al verteld over JM en gaf hij aan dat dat ook interessant kon zijn voor mij. Vorig jaar troffen wij elkaar weer tijdens een ander traject en toen heb ik besloten dat ik wilde ervaren waarom Harm (nog steeds) zo enthousiast was over JM.

Wat ik in mijn korte tijd als lid heb gemerkt is dat de club heel divers is. Dat maakt het erg dynamisch en gezellig. Het is fijn dat je als gelijkgestemden samen optrekt en kunt sparren over bepaalde ideeën of dingen waar je tegenaan loopt. De bedrijfsbezoeken vind ik ook erg leuk! Hoe draagt JM bij aan mijn persoonlijke en zakelijke groei? Die groei zit voor mij vooral in het leren van en delen met andere JM-ers! Enorm waardevol!

Ariejonne Oost - Kring Flevoland

Ariejonne Oost
Kring Flevoland

'Wat ik in mijn korte tijd als lid heb gemerkt is dat de club heel divers is. Dat maakt het erg dynamisch en gezellig. Het is fijn dat je als gelijkgestemden samen optrekt en kunt sparren over bepaalde ideeën of dingen waar je tegenaan loopt. De bedrijfsbezoeken vind ik ook erg leuk! Hoe draagt JM bij aan mijn persoonlijke en zakelijke groei? Die groei zit voor mij vooral in het leren van en delen met andere JM-ers! Enorm waardevol!'