Jong Management

Berno Joosten - Kring Noord-Midden Limburg

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Berno Joosten, 39 jaar jong en gelukkig samenwonend met mijn vriendin en twee fantastische kinderen. Verder geniet ik in mijn vrije tijd erg van tennis en golfen, tevens ben ik bestuurslid van Kasteel de Keverberg en ben ik sinds kort voorzitter van kring JM Noord-Midden Limburg. Ik ben daarnaast mede-eigenaar van Lagotronics Projects. Wij creëren interactieve belevingen voor o.a. pretparken, musea, waterparken, shopping centers, entertainment centers. Tevens bieden we mooie audio- en visuele oplossingen voor o.a vergaderruimtes, auditoria, bioscopen. We zijn een unieke internationale speler met een kantoor in Venlo, een kantoor in Shanghai en een dependance in de Filipijnen. Binnen Lagotronics Projects hou ik mij als COO bezig met dagelijkse gang van zaken en ben ik o.a. de linking pin tussen de diverse afdelingen zoals sales, project management, engineering en productie.

Wat is je doelstelling op zakelijk en persoonlijk gebied?
Op zakelijk vlak willen wij met Lagotronics Projects doorgroeien en onze naamsbekendheid zowel nationaal als internationaal vergroten. Momenteel hebben wij flink wat grote internationale klanten/projecten in China, Emiraten en USA en een van onze doelen is dan ook om samenwerkingen op verschillende continenten te versterken. Onze ambitie die we hierbij hebben is om vele interactieve belevingen per werelddeel te leveren. Daarnaast hebben we een eigen attractie (GameChanger) ontwikkeld die we inmiddels al een aantal keer hebben weggezet, dit in combinatie met ons eigen ontwikkeld IP (Farm Fair).

Als jonge ondernemer wil ik me zeker ook op persoonlijk vlak doorontwikkelen. Ik wil als ondernemer en mens blijven groeien. Ik wil een echte ‘people manager’ zijn en mijn personeelsleden meegeven dat ook zij een ondernemer binnen een onderneming kunnen worden. Hen echt onderdeel laten worden van de bedrijfsstrategie en samen met hen in deze zienswijze te gekke resultaten neerzetten. Daarnaast wil ik genieten van al het moois wat nog gaat komen, en mooie momenten koesteren.

‘’Creating Unforgettable Memories’’

Hoe draagt Jong Management Noord-Midden Limburg bij aan je persoonlijke en zakelijke groei?
Eigenlijk wil ik als voorzitter van Noord-Midden Limburg de kansen pakken om leden uit onze kring, liefst met meerdere kringen met elkaar in verbinding te brengen. Ik wil hen deelgenoot maken van de doelen die we als kring en landelijk hebben en hier ook samen voor gaan. Samen kunnen we zorgen voor mooie kruisbestuiving.

Zowel in de zakelijke en persoonlijke groei, geldt mijns inziens voor iedereen hetzelfde, deel kennis van en met elkaar!

Onze regio, Limburg, is toch een ‘’uithoek’’, waardoor er voor veel van onze leden vaak een net wat hogere drempel is om naar een landelijk evenement te gaan. Door juist de leden deelgenoot te maken, hen actief te betrekken en creatief te prikkelen probeer ik hen de meerwaarde van dit soort evenementen te laten zien. Ik ben dan ook erg trots dat we met een flinke groep afreizen naar het komende Congres.

Wat is je levensmotto?
Met ons bedrijf hanteren wij de slogan: ‘creating unforgettable memories’. Dit vind ik een erg mooie, maar voor mezelf hanteer ik altijd de volgende:

“Ondernemen en succes vieren doe je niet alleen, maar samen”.

Berno Joosten - Kring Noord-Midden Limburg

Over Jong Management Kring Noord-Midden Limburg


Elkaar écht leren kennen. Als ondernemers, leeftijdsgenoten en vrienden. Dat is wat wij bij Jong Management kring Noord-Midden Limburg doen! Onze kring bestaat uit enthousiaste managers en ondernemers. We zijn een vereniging waarbinnen jonge professionals een klankbord vinden dat helpt bij het realiseren van zakelijke en persoonlijke groei. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op via noordmiddenlimburg@jongmanagement.nl.