Jong Management

Crispijn de Koning - Kring Westland

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Crispijn de Koning, 25 jaar en van jongs af aan al ondernemer. Vorig jaar heb ik mijn twee bedrijven verkocht en afgelopen maand mijn nieuwe trots, Verum Drinks gelanceerd. Als groot koffieliefhebber droomde ik altijd al van een product waarin ik dezelfde effecten als die in koffie zou ervaren maar dan zonder de afhankelijkheid van cafeïne. Met deze droom in mijn hoofd is het koffie-alternatief Verum ontstaan waarmee wij met natuurlijke plantenextracten het geheugen, de concentratie en je energielevel stimuleren waarmee mensen op een duurzame manier presteren.

Na meer dan een jaar ontwikkelen is het ons gelukt om op basis van kruiden en plantenextracten daadwerkelijk die energie van koffie te creëren in een nieuwe drank. Met Verum Drinks willen we werknemers in Nederlandse kantoren een gezonder alternatief bieden en beter te laten presteren. Daarom zal Verum naast de koffie-automaten komen te staan om daar de meeste waarde te creëren.

Wat is je doelstelling op persoonlijk en zakelijk gebied?

Mijn persoonlijke doelstelling is om elke dag te leren. Leren maakt mij gelukkig en wanneer ik dat elke dag doe geeft dat een waanzinnige boost! Als concrete doelstelling heb ik daarin voor mezelf als doel gesteld om elke maand een boek te lezen en de kennis direct in de praktijk toe te passen.

Op zakelijk gebied is het mijn doel om met Verum de bewustwording rondom cafeïne te vergroten en tegelijkertijd werknemers gezonder en beter te laten presteren. Ik droom van een wereld waarin niemand meer afhankelijk is van cafeïne. Deze droom geeft mij enorm veel energie en ik ben ervan overtuigd dat wij dit met Verum kunnen realiseren.

Mijn levensmotto? "Het geloof in jezelf is je grootste kracht."

Hoe kwam je bij JM terecht en hoe draagt kring Westland bij aan jouw persoonlijke en zakelijke groei?

Sinds begin 2020 zit ik bij JM. Dat ontstond eigenlijk toevallig doordat ik in een week tijd door twee verschillende mensen werd getipt om eens bij JM te gaan kijken. Dit kan geen toeval zijn, dacht ik. Zo kwam ik op de eerste bijeenkomst terecht en die vond ik geweldig. Ik kwam in een enorm energieke omgeving terecht met allemaal bijzondere verhalen en ondernemende mindsets. Oprecht een geweldige boost voor mijn persoonlijke en zakelijke groei!

Crispijn de Koning - Kring Westland

Crispijn de Koning
Kring Westland

"Mijn persoonlijke doelstelling is om elke dag te leren. Leren maakt mij gelukkig en wanneer ik dat elke dag doe geeft dat een waanzinnige boost! Als concrete doelstelling heb ik daarin voor mezelf als doel gesteld om elke maand een boek te lezen en de kennis direct in de praktijk toe te passen."