Jong Management

Daniel Perez - Kring Helmond/De Peel

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Daniel Perez, 30 jaar en woonachtig in Helmond samen met mijn vriendin Ellen en mijn hond Bing. In februari 2019 heb ik Fhris mede-opgericht. Een HR-dienstverlener die niet saai en stoffig is maar juist een frisse wind door je organisatie laat gaan. Bij Fhris krijgt iedere werkgever zijn eigen HR-omgeving in de cloud waar hij alle taken uit kan voeren die te maken hebben met het werkgeverschap. Wij verzorgen de gehele HR- en salarisadministratie binnen een bedrijf.

Toen ik op de basisschool zat schreef ik in vriendenboekjes dat ik Superman of profvoetballer wilde worden. Dat is dus niet helemaal gelukt maar ik wil ervoor zorgen dat wij met Fhris meespelen in de hoogste divisie en dat onze klanten deze beleving ook krijgen. Wij willen, om toch in voetbaltermen te spreken, meedraaien op Champions League niveau!

In welk opzicht wil je in je werk nog groeien?

Meer focus krijgen. Ik ben vaak met heel veel dingen tegelijk bezig en hierdoor ben ik nergens écht mee bezig. Gelukkig heb ik goede partners om mij heen verzameld die mij tijdig terugroepen.

Naast focus wil ik mijn netwerk nóg groter maken en met meer mensen in contact komen. Ik wil op een laagdrempelige manier met andere ondernemers sparren over hoe zij hun bedrijf hebben laten groeien en waar zij tegenaan gelopen zijn. Op dit moment hebben we bij Fhris namelijk het gevoel dat we in een sneltrein zitten qua ontwikkelingen binnen ons bedrijf, maar we willen Fhris nóg meer laten groeien en meer mensen bereiken met onze dienstverlening. We maken veel uren en zijn met hele gave dingen bezig maar we hebben het gevoel dat we nog zoveel meer kunnen brengen en een nog betere omgeving neer kunnen zetten voor onze klanten.

Hoe kwam je bij JM terecht en hoe draagt kring Helmond bij aan jouw persoonlijke en zakelijke groei?

Ik ben bij JM terechtgekomen via Rob Toonders van Mettom. Hij was vorig jaar één van de genomineerden in de ‘Ondernemer van het jaar’ verkiezing en hij heeft mij enthousiast gemaakt om ook bij JM aan te sluiten.

Kring Helmond kan mij helpen bij mijn ontwikkeling als ondernemer en werkgever. Ik hoop van deze kring goede tips te krijgen en een persoonlijke groei door te maken! Ik ben ook direct in het bestuur van de kring gestapt zodat ik direct alle mensen goed leer kennen in de groep en dit voor mij persoonlijk ook heel leerzaam is.

Daniel Perez - Kring Helmond/De Peel

Daniel Perez
Kring Helmond

"Naast focus wil ik mijn netwerk nóg groter maken en met meer mensen in contact komen. Ik wil op een laagdrempelige manier met andere ondernemers sparren over hoe zij hun bedrijf hebben laten groeien en waar zij tegenaan gelopen zijn. Op dit moment hebben we bij Fhris namelijk het gevoel dat we in een sneltrein zitten qua ontwikkelingen binnen ons bedrijf, maar we willen Fhris nóg meer laten groeien en meer mensen bereiken met onze dienstverlening."