Jong Management

De JM Golfdag 2021, een unieke ervaring!

Evenementenverslag

De afgelopen Jong Management Golfdag kan in één woord worden bestempeld: uniek! Dit jaar lag de organisatie van het Golftoernooi bij kring West-Brabant en wat hebben zij uitgepakt! Niet enkel konden wij terecht op de golfbaan The Dutch, de meest exclusieve van het land. Ook werd er op verschillende holes groots uitgepakt. We kunnen terug kijken op een bijzondere dag waar zo’n 150 gasten van het golfspelletje hebben kunnen genieten.

Uniek aan de Golfdag van dit jaar was de mix van verschillende ondernemers, want naast Jong Management leden waren er ruim veertig Dutch Futures Network leden aanwezig en werd iedere flight bijgestaan door een business senior of (oud) topsporters. Dit waren o.a. Jacques van den Broek, Gerald Sibon, Aron Winter en Mariëlle Wiegmans. Extra bijzonder dus.

Op de baan werd 18 holes Texas Scramble gespeeld. Gespeeld werd er voor de eer, maar daarnaast waren er gedurende de dag mooie prijzen te winnen. Zo was er een Beat the Pro met als prijs een TAG Heuer Connected Golf horloge, aangeboden door House of Pertijs en TAG heuer. Daarnaast was er de Longest drive op hole 6 en de Neary op hole 4.

Zoals gezegd was niet enkel de baan uniek. Ook bij de holes werd spectaculair uitgepakt. Zo kon op hole 14 door waaghalzen vanaf een hoogwerker op flinke hoogte worden afgeslagen.

Bij de Beat the Pro kwamen na een dag golfen een aantal finalisten naar voren, zij speelde vanaf het terras een spetterende finale. En dat leverde Erik Westerhof als winnaar op. Het reguliere toernooi werd winnend afgesloten door Kalle Kagnas, Stijn Hotke, Corneel van Jaarsveld, Edwin Jansen en Peter Langenbach. Gefeliciteerd allemaal!

Wij willen naast alle deelnemers de volgende personen en partijen in het bijzonder bedanken. Tim Dunlop, Thomas Pessers, Berry de Graaf en Bente Hemmes voor de organisatie van deze prachtige dag. The Dutch voor het verwelkomen van deze groep jonge ondernemers. En natuurlijk alle sponsoren: House of Pertijs, TAG Heuer, BICT Groep, Van Iersel Luchtman Advocaten, Unilever, B-social, Qrown, Kweekers, Camplin, VLOT Groep, Staalimex, Temati, Braspennickx Financiële diensten en Hypotheken, Combekk, Xtra Materieel, Boliche wijnen, Renova Breda, Kring JM Rotterdam en Kaldenberg Vlees.

Tot de volgende editie!

Alle gemaakte foto's zijn hier terug te vinden, met dank aan B-social.