Jong Management

Dirk van de Worp - Kring Zwolle

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?
Nuchter, empathisch, enthousiast en positief dat is ik wie ik ben ;-) En ik heet Dirk van de Worp, ben 31 jaar en getrouwd met Bertine met wie ik samen twee fantastische zoontjes, Senn (4) en Luca (2) probeer op te voeden. In mijn dagelijkse leven run ik Peppergym, een fitness boutique cq. Privategym in Zwolle, een hele gave droom die werkelijkheid werd in 2016. Een sfeervolle gym waar het naast sport ook ontzettend gezellig is, een plek waar mooie verbindingen ontstaan door sport en de koffie tafel.

We streven naar veel persoonlijke aandacht en begeleiding op maat en waar je alleen maar kunt sporten op afspraak. Niet een plek om te trainen, maar om getraind te worden.

In welk opzicht wil je in je werk nog groeien? Op persoonlijk of zakelijk vlak.
Beide, ik zou graag de zakelijke/financiële kant beter willen beheersen, hoe de organisatie efficiënter kan worden en vanuit de opstart een stevig merk wordt in de regio. Op persoonlijk vlak leer en ontwikkel ik me elke dag en zou ik graag een betrouwbare en dienende leider willen zijn/blijven.

Je bent genomineerd voor Starter van het Jaar - Regio Zwolle 2018. Hoe vind je dat?
Ja te gek! Echt een fantastische erkenning voor hetgeen we aan het doen zijn. De nominatie komt op mijn naam, maar is absoluut een erkenning voor het hele team, hoe we met elkaar iets unieks/anders hebben neer weten te zetten in de regio. Waarbij ik altijd gedroomd heb van een huiskamersfeer, zonder truttig te worden en waar naast een toffe uitstraling er ook daadwerkelijk om wordt gekeken naar onze sporters/leden. Oprecht en betrokken en dat weten we als team goed neer te zetten. Ik kijk echt uit naar de uitreiking op 13 december!

Check hier de korte video naar aanleiding van Dirks nominatie voor Starter van het Jaar!

Wat betekent JM Zwolle voor jou?
JM is echt een aanrader voor elke jonge ondernemer! Bij JM vind je gelijkgestemden in de zin van leeftijdgenoten die veelal op het werk tegen dezelfde dingen aanlopen als leidinggevende/ondernemer en dat is heerlijk. Daarnaast was ik met het “ge-netwerk”, waar iedereen alleen maar komt halen, wel klaar. Het is een prettige groep waar voor je vooral met elkaar deelt.

Dirk van de Worp - Kring Zwolle

Dirk van de Worp
Kring Zwolle

'JM is echt een aanrader voor elke jonge ondernemer! Bij JM vind je gelijkgestemden in de zin van leeftijdgenoten die veelal op het werk tegen dezelfde dingen aanlopen als leidinggevende/ondernemer en dat is heerlijk.'