Jong Management

Eric Westenburg - Kring West-Brabant

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Eric Westenburg en ik ben 40 jaar oud. Samen met mijn vrouw en 3 dochters woon ik in het bourgondische Breda. Ik ben directeur en mede eigenaar van het familiebedrijf Westenburg Assurantiën BV in Breda. Westenburg Assurantiën BV, een landelijk opererend intermediairbedrijf in verzekeringen, is in 1944 opgericht en zelf ben ik 3de generatie die werkzaam is binnen het bedrijf. Naast verzekeringen bemiddelen wij in hypotheken, pensioenen en hebben we een arbodienst.

Hoe draagt kring West-Brabant bij aan jouw persoonlijke en zakelijke groei?
Sinds 2013 ben ik lid van kring West Brabant. Met name de onderlinge contacten en het sparren over diverse zakelijke onderwerpen zorgt voor interessante momenten. Naast de gebruikelijke bedrijfsbezoeken en Jong Management bijeenkomsten hebben we als kring jaarlijks ook een aantal kleinschalige bijeenkomsten (kwartet bijeenkomsten) waar een lid zijn of haar organisatie (inclusief succesverhalen en leermomenten) met passie aan andere leden presenteert. Met name deze bijeenkomsten zorgen voor verbondenheid met elkaar en tevens voor de echt leerzame momenten. Elkaars kwetsbaarheid en openheid zorgt voor de mooie momenten tijdens deze kwartetten.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018?
Mijn goede voornemen voor 2018 is naast de reguliere voornemens (gezondheid en geluk) het organiseren van het congres in 2018. Als voorzitter van de congres commissie 2018 gaan wij met onze kring jullie de mooie kanten van Breda laten zien en gelet op het onderwerp (“what the h#ck”) verwacht ik dat wij jullie naast het inhoudelijke programma ook kunnen verbazen. Wat ik persoonlijk fijn vind is dat het congres door de gehele kring wordt gedragen. Dit heeft ervoor gezorgd dat alle leden hun ideeën hebben kunnen ventileren en dat ze zich op een of andere manier inzetten voor het komend congres. Ik heb er zin in en hoop jullie allen het eerste weekend van oktober in Breda te zien!

Eric Westenburg - Kring West-Brabant

Eric Westenburg
Voorzitter JM Congres 2018 & bestuurslid Kring West-Brabant

'Naast de gebruikelijke bedrijfsbezoeken en Jong Management bijeenkomsten hebben we als kring jaarlijks ook een aantal kwartet bijeenkomsten waar een lid zijn of haar organisatie met passie aan andere leden presenteert. Met name deze bijeenkomsten zorgen voor verbondenheid met elkaar en tevens voor de echt leerzame momenten.'