Jong Management

Floor Ockers - Kring Arnhem/Nijmegen

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Floor Ockers, alias Adventure Virgin. Dit alter ego heb ik nodig, omdat ik nadat ik mijn marketing- en communicatiebureau vijf jaar geleden ben gestart, ontdekte dat mijn dagen zich alleen nog maar achter mijn laptop, in meetings en in de auto afspeelden. En ik werd daar doodongelukkig van. Dus lanceerde ik vorige jaar een nieuw online platform: adventurevirgin.nl. Op dit platform staan al mijn dromen en avonturen, om anderen te inspireren, maar bovenal om mezelf er aan te houden mijn dromen te leven.

In welk opzicht wil je in je werk nog groeien?


Adventure Virgin gaat om eerste keren beleven, op avontuur gaan en langgekoesterde dromen inwilligen en leven. Simpel gezegd om meer buiten spelen. En dat buiten spelen wil ik niet alleen met Adventure Virgin doen, maar ook als ondernemer. Durven te spelen, dingen mogen mislukken. Iets werkte niet, so what? Door naar het volgende plan. Daar zou ik meer in willen groeien. Jezelf de ruimte geven om te experimenteren. Op mijn lijstje staat bijvoorbeeld nog het uitbrengen van een eigen magazine. Is dat arrogant? Is er behoefte aan? Geen idee, maar ik zorg ervoor dat ik hem zelf zou willen kopen. Dat is mijn maatstaf voor alles.


Hoe kwam je bij JM terecht en hoe draagt kring Arnhem/Nijmegen bij aan jouw persoonlijke en zakelijke groei?

Mijn vriend zat al langere tijd bij JM. Toen hij een tijdje ziek was vroeg hij mij hem te vervangen en zo kwam ik in contact met kring Arnhem/Nijmegen. Na de eerste activiteit ben ik niet meer weggegaan. Het is heel ontwapenend om met anderen te praten over strubbelingen en keuzes die iedereen tegenkomt tijdens je werk, privé en algemeen in het leven. Het is fijn om de façade van: ‘hoe gaat het met je? Ja, ontzettend druk’ eens te kunnen laten varen en het te hebben over de dingen die er écht toe doen, bijvoorbeeld de keerzijde van succes en hoe je omgaat met onzekerheden. Want aan het einde van de dag, hoe een grote mond we ook hebben naar de buitenwereld, zijn we allemaal mensen met onze eigen successen, twijfels en mindere dagen. En het is heerlijk om daar eens in de maand op te mogen proosten!

Floor Ockers - Kring Arnhem/Nijmegen

Floor Ockers
Kring Arnhem/Nijmegen

'Het is heel ontwapenend om met anderen te praten over strubbelingen en keuzes die iedereen tegenkomt tijdens je werk, privé en algemeen in het leven. Het is fijn om de façade van: ‘hoe gaat het met je? Ja, ontzettend druk’ eens te kunnen laten varen en het te hebben over de dingen die er écht toe doen, bijvoorbeeld de keerzijde van succes en hoe je omgaat met onzekerheden.'