Jong Management

Frank van der Tang - Kring NW Holland

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Frank van der Tang (40) en samen met twee partners heb ik de afgelopen 10 jaar meerdere impact ventures (of sociale ondernemingen) opgezet. Met andere woorden: wij willen op een ondernemende manier de wereld een stuk beter maken. Dat hebben we gedaan met tweedehands vintage kledingwinkels, met duurzaam rundvlees en nu met water. Wij bieden met Water MADE BLUE horecaondernemers en bedrijven waterkoelers voor gekoeld, gefilterd en bruisend leidingwater dat tegelijkertijd zorgt voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Wat wil je de komende jaren bereiken

Met ons Water MADE BLUE staan we inmiddels in bijna 200 horecagelegenheden op de kaart en dat moet dit jaar verdubbelen. Daarnaast pakken we inmiddels door naar de kantorenmarkt waar ook steeds meer vraag is naar een alternatief op die lelijke en milieuonvriendelijke watertankjes. Met deze twee concepten bouwen we aan een machine die structureel enorm veel impact kan maken en zichzelf kan onderhouden. Als het ons lukt om dan de aanloopinvesteringen terug te verdienen en een stapje terug te doen dan is ons doel bereikt (en vrees ik dat we wel weer een nieuw idee hebben om ons op te storten).

Hoe draagt kring NW Holland bij aan jouw persoonlijke en zakelijke groei?

Ik ben al 7 jaar lid van kring Noord-West Holland en ik tref daar inmiddels mijn maatjes waarmee ik zonder blad voor de mond kan sparren en lachen. We ontmoeten tijdens onze evenementen veel van de bijzondere ondernemers die Noord-Holland rijk is en daar pik ik altijd weer wat van op. Zelfs als ik het veel te druk heb, ga ik dan toch mee want die reflectiemomenten wil ik echt niet missen.

Frank van der Tang - Kring NW Holland

Frank van der Tang
Kring Noordwest-Holland

'Ik ben al 7 jaar lid van kring Noordwest-Holland en ik tref daar inmiddels mijn maatjes waarmee ik zonder blad voor de mond kan sparren en lachen.'