Jong Management

Ivo Geernaert - Kring Zeeuws-Vlaanderen

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?
Kraak de Kluis, Lucky Codes en de Chocoladeletter Fabriek; het zijn voorbeelden van de retailacties die wij organiseren voor winkelcentra, bekende supermarktketens en andere grootwinkelbedrijven. Ook voor de organisatie van personeelsfeesten, jubilea en open dagen kloppen ondernemers bij ons aan. De dagelijkse uitdaging bestaat uit het ontwikkelen van unieke, creatieve concepten en feesten die je niet snel vergeet. Ik doe dit vanuit Ivooh BV. Hieronder vallen twee bedrijven, te weten Selly en Ivooh! retailconcepts + events. Mijn naam is Ivo Geernaert (38) en ik heb duidelijk van mijn hobby mijn werk gemaakt. Natuurlijk is thuis nog steeds het belangrijkst. Ik ben getrouwd en heb twee lieve bonuskinderen.

In welk opzicht wil je in je werk nog groeien?
Een bijzondere ambitie in de komende periode is de realisatie van het eerste strandpaviljoen in Terneuzen. Foodjutters ontstond vorig jaar, als pop-up restaurant in Breskens en later in Terneuzen. We serveerden culinaire vondsten met Zeeuwse roots vanuit een speciaal ontwikkelde container. Komend jaar gaat Foodjutters zich definitief vestigen. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor het creatieve concept en zal een collega-ondernemer het restaurant gaan draaien. Maar mijn ambities reiken veel verder. Met Selly ben ik inmiddels landelijk actief. Mijn doel is om met onze succesvolle retailacties een internationale speler te worden.

Hoe kwam je bij JM terecht en hoe draagt JM Zeeuws Vlaanderen bij aan jouw persoonlijke en zakelijke groei?
Mijn lidmaatschap van JM begon met een borrel, waar ook mijn naamgenoot en JM-lid Ivo Mattheeuws aanwezig was. We stonden aan het begin van de avond samen aan de bar en raakten aan de praat, onder andere over JM. Toen we aan het einde van de avond als één van de weinigen waren overgebleven, vond Ivo dat ik zéker lid moest worden. Te meer omdat JM iemand zocht die leuke (eind-) feesten zou kunnen organiseren. Ik ben blij dat het zo is gelopen. JM brengt plezier en zelfs enkele persoonlijke vriendschappen, maar ook belangrijke zakelijke inzichten, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse bedrijfsbezoeken. En wat betreft die feesten, ik heb inmiddels al diverse lustrums en feesten mogen organiseren.

Ivo Geernaert - Kring Zeeuws-Vlaanderen

Ivo Geernaert
Kring Zeeuws-Vlaanderen

'JM brengt plezier en zelfs enkele persoonlijke vriendschappen, maar ook belangrijke zakelijke inzichten, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse bedrijfsbezoeken.'