Jong Management

JM Alumni trapt af!

Evenementenverslag

JM Alumni is een feit! Op 13 april vierden we dit landelijke alumni initiatief met ons eerste event en we kijken terug op een geslaagde en gezellige avond vol verdieping, zingeving en weerzien met oude JM-vrienden.

De aanwezigen werden ontvangen op Kasteel Hoekelom. Het thema van de bijeenkomst was 'wat is je volgende stap?' en de Alumni commissie (bestaande uit José Fikenscher, Bastiaan v/d Werk, Michiel Bunnik, Okke Harm Bouwman, Bas Hekman en Rutger Muller) had twee inspirerende sprekers gevonden die het thema vanuit hun eigen verhaal belichtten.

Columnist Jan Willem Vaartjes verzorgde een interview met Marsha Pinedo van Villa Pinedo, een organisatie die op eigen wijze kinderen en ouders helpt en adviseert hoe om te gaan met een echtscheiding. Een bijzondere en inspirerende organisatie en het verhaal van Marsha maakte indruk op de zaal.

Het verhaal van Marsha werd opgevolgd door een even bevlogen ondernemersverhaal. Melanie Rieback is CEO/co-founder van Radically Open Security, 's werelds eerste non-profit computer security consultancy company en zij vertelde meer over haar doel; computer security van en voor iedereen maken. Met deze vernieuwende kijk op ondernemen maakte ook zij indruk op de aanwezigen in de zaal.

Jan Willem wist de avond geniaal en treffend af te sluiten met zijn gedicht á la Nico Dijkshoorn.

Bekijk hier de foto's van 13 april

We willen alle aanwezigen en in het bijzonder de sprekers ontzettend bedanken voor hun bijdrage aan een geslaagd eerste event. We hopen iedereen weer te zien bij een volgende gelegenheid!


Vanaf dit jaar hebben JM-leden de mogelijkheid om zich na hun reguliere lidmaatschap aan te sluiten bij JM Alumni. Het zorgt ervoor dat je ook na je lidmaatschap in contact blijft met de vereniging en je oude JM-vrienden. Jaarlijks zal er speciaal voor deze groep minimaal één eigen evenement worden georganiseerd. Daarnaast krijgen alle alumni een uitnodiging voor het landelijke golftoernooi en het congres en ontvangen ze tevens de e-GROW. Kijk voor meer info onze Alumni pagina.

Heb jij dit evenement gemist en wil jij je ook aansluiten bij JM Alumni? Mail dan naar info@jongmanagement.nl


JM Alumni trapt af!

Heb jij dit evenement gemist en wil jij je ook aansluiten bij JM Alumni? Mail dan naar info@jongmanagement.nl