Jong Management

Jong Management goed vertegenwoordigd in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2017

JM in de media

Jong Management goed vertegenwoordigd in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2017!


Jong Management is dé vereniging voor jonge managers en ondernemers. Al 101 jaar lang draait het bij onze jonge werkgevers niet om visitekaartjes schuiven, maar om leren en van elkaar leren. Om elkaar privé te helpen bij zakelijke uitdagingen. En om te sparren over alles wat er komt kijken bij de pijlsnelle groei van je bedrijf. Vandaag een nieuwtje dat niks te maken heeft met problemen, maar juist met succes!
We zijn er trots op dat maar liefst 2 van onze leden in de Quote Top 100 Jong Miljonairs staan.

Nr 94 in de lijst: Julius Kousbroek (39) WePayPeople + voorzitter Jong Management landelijk

Julius Kousbroek, 39 jaar en voorzitter van Jong Management. Samen met Gert-Jan van Dam (45) oprichter van WePayPeople, een Amsterdams payrollbedrijf. In zijn studietijd en de jaren daarna runde Julius een bedrijf dat privéchauffeurs verhuurde. ‘Ik had het contractbeheer uitbesteed aan een payrollbedrijf dat ik voor mijn neus zag groeien. De eigenaar daarvan kwam elk jaar met een grotere auto aanzetten bij de klantenborrel. De payrollmarkt was toen nog onderontwikkeld en niet transparant. Ik zag een kans, al was het maar omdat het chauffeursbedrijf weinig groeipotentie had.’ 9 jaar later gaan de zaken goed en staat Julius voor het eerst (en laatst, gezien zijn leeftijd) in de lijst!

Nr 51 in de lijst: Marius Nijland (39) Seven Starts + voorzitter Jong Management kring Zwolle

Marius Nijland, 39 jaar en voorzitter van kring Zwolle. Oprichter van ICT-detacheerder Seven Stars. Marius zag zijn omzet met dik 30% groeien. Een nieuwe belangrijke pijler van dat succes is de in-house softwareontwikkelaar Arcady, een voorbode van hetgeen nog komt. ‘Seven Stars is een warm nest waaruit nog meer nieuwe concepten gaan voortkomen’, luidt de voorspelling van de man die denkt uiterlijk in 2018 eindelijk de sprong te wagen naar de Randstad.

Jong Management goed vertegenwoordigd in de Quote Top 100 Jonge Miljonairs 2017