Jong Management

Joris Halman - Kring Zwolle

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Joris Halman, 33 jaar en woon samen met mijn vriendin Hilde in Zwolle. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van kostuumhuis Kalf te Zwolle, waar we bijzondere kleding verhuren en verkopen. De winkel heb ik 3 jaar geleden overgenomen van mijn ouders. Het assortiment bestaat uit feest-, theater-, en galakleding. De klanten variëren enorm, van particulieren, kleinkunst tot landelijke TV en film. Naast de winkel hebben we 2 product gerelateerde webwinkels: Mascottepakken.com en Maskersenpruiken.nl en kan er online kleding gehuurd worden via www.kostuumhuiskalf.nl. De diversiteit van werkzaamheden en klanten maakt mijn werk ontzettend leuk.

In welk opzicht wil je in je werk nog groeien?

We zijn 3 jaar geleden begonnen met ons online avontuur, dit is voor ons bedrijf erg interessant. We willen deze groei nog verder uitbouwen met zowel de verkoop als verhuur van bijzondere kleding online.

Wat houdt je buiten je werk bezig?

Omdat ik nog in de beginfase van het ondernemerschap sta is m’n vrije tijd schaars, maar dit neemt niet weg dat er voldoende hobby’s zijn. Ik ben een liefhebber van de wielersport en fiets graag 2 keer per week. Daarnaast hou ik erg van wintersport en reizen. Dit laatste heeft een tijdje stilgelegen, maar in de zomer van 2017 staat een reis naar Maleisie / Borneo gepland.

Hoe kwam je bij JM terecht?

Oorspronkelijk kom ik niet uit Zwolle, toen ik de winkel overnam zocht ik naar iets wat mijn netwerk binnen Zwolle kon uitbreiden. Door een aantal klanten en vrienden werd ik geattendeerd op Jong Management nu 3 jaar geleden. Ik ben echt blij met de kennis die ik heb opgedaan en de mensen die ik heb leren kennen tijdens de bijeenkomsten en congressen.

Joris Halman - Kring Zwolle

"De diversiteit van werkzaamheden en klanten maakt mijn werk ontzettend leuk"

Joris Halman
JM'er in the Spotlight - november 2016