Jong Management

Kring NW-Holland presenteert: Jos Burgers

Evenementenverslag

Woensdag 15 november presenteerde kring Noord-West Holland zich aan geïnteresseerde jonge ondernemers en managers in de regio. Op het kantoor van oud-lid en kringvoorzitter Guido de Wit in Alkmaar werden de ruim 80 aanwezigen meegenomen in alles wat Jong Management te bieden heeft. Een avond gericht op persoonlijke én zakelijke groei.

Na de inleidende woorden van voorzitter Ronny Schuijt was het woord aan Guido de Wit die met een bijzonder verhaal liet blijken wat persoonlijke groei bij Jong Management voor hem heeft betekend. Meer treffend had iemand het niet kunnen omschrijven.

Na deze woorden over persoonlijke groei kreeg Jos Burgers het podium. Hij nam de zaal op humorvolle wijze mee in de zoektocht naar zakelijke groei. Eén fan per dag, jouw plek in het weiland, 'sukkelzinnen'; zijn metaforen en methoden zijn ongetwijfeld allemaal bij de borrel na afloop nog uitvoering besproken.

Was jij erbij en ben je nieuwsgierig naar de volgende JM-bijeenkomsten? Of baal je dat je er niet bij kon zijn en wil je toch een keer kennismaken met Jong Management NW-Holland? Neem dan contact op met Bart Verbiest (bestuurslid Nieuwe Leden).

Meer informatie over Jong Management NW-Holland is te vinden op lidworden.jmalkmaar.nl


Kring NW-Holland presenteert: Jos Burgers

Guido de Wit
Oud-lid Jong Management kring Noord-West Holland

'Als je ondernemerschap écht serieus neemt en je jezelf wilt ontwikkelen als ondernemer maar ook als mens, dan is Jong Management de mooiste leerschool.'