Jong Management

Marloes Kepser - Kring NO Brabant

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?

Het standaard riedeltje als je, jezelf ergens moet voorstellen: Mijn naam is Marloes Kepser en woonachtig in Boxmeer. Om vervolgens verder te gaan met wat je doet; ik heb een eigen bedrijf. Oh en wat voor een eigen bedrijf? Kepser. Toeleverancier in de metaal. Meestal gevolgd door verbaasde blikken. Want tja een vrouw in de metaal en 34 jaar dat zie je niet zo vaak. Kepser is een familiebedrijf en ik ben samen met mijn broer Harry de derde generatie. Onze opa is het zo’n 60 jaar geleden gestart en na het plotseling overlijden van onze vader in 2017 hebben wij de zaak voortgezet. Wij leveren producten uit staal, rvs en aluminium aan diverse OEM’ers in Nederland. Dit kunnen losse onderdelen zijn maar ook complete samenstellingen.

In welk opzicht wil je in je werk nog groeien?

Iedere dag valt er weer iets nieuws te leren waardoor je iedere dag weer een beetje groeit. Ik wil dat dit met mezelf en het bedrijf zo door blijft gaan. Een duidelijke strategie kunnen ontwikkelen die door iedereen gedragen wordt en waarmee het bedrijf dat al goed is nog veel beter kan worden of misschien op termijn wel de beste. Ik wil zoveel mogelijk leren van anderen, kijken wat er om ons heen gebeurt, welke ontwikkelingen er plaats vinden. Deze opgedane kennis vervolgens toepassen binnen het bedrijf, zodat het bedrijf zich kan ontwikkelen en groeien. De mensen binnen Kepser zijn ons grootste kapitaal en die mensen blijven binden en boeien zie ik als een uitdaging die ik aanga.

Hoe kwam je bij JM terecht en hoe draait kring NO Brabant bij een jouw persoonlijke en zakelijke groei.

Een paar jaar geleden was ik op zoek naar een netwerk buiten het bekende netwerk van mijn vader. Ik wilde mijn eigen contacten leren kennen. Hierbij zocht ik een club waar jonge mensen uit diverse branches bij elkaar kwamen en waar ervaringen en kennis met elkaar werden gedeeld. De openheid van de leden geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Het is inspirerend om andere ondernemers, hun bedrijf en hun drijfveren te leren kennen.

Marloes Kepser - Kring NO Brabant

Marloes Kepser
Kring NO Brabant

'De openheid van de leden geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Het is inspirerend om andere ondernemers, hun bedrijf en hun drijfveren te leren kennen.'