Jong Management

Nina Lukassen - Kring Flevoland

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Nina Lukassen. Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn man en dochter Jolien in Biddinghuizen. In 2012 hebben mijn zus Fem en ik het familiebedrijf Böhmer Project interieurbouw overgenomen. Komend jaar bestaan we 30 jaar. Wij ontwerpen en produceren meubelen op maat. Van kasten en keukens in woonhuizen tot volledige projecten voor winkels en kantoorgebouwen. Vanuit Dronten werken we zowel regionaal als landelijk. Dankzij onze meubelmakerij in eigen huis zijn de lijnen kort. Zo wordt elk detail goed doordacht om de montage zo efficiënt mogelijk te laten lopen. Bij ons is ieder meubel of interieur uniek. Alle wensen van de klanten worden esthetisch, technisch en praktisch verwerkt. Naast het produceren van de meubelen werken wij ook projectmatig. Wij kunnen voor onze klanten een project van bouwaanvraag tot afbouw volledig organiseren. Bijvoorbeeld voor een kantoor of winkel.

Wat was jouw hoogtepunt afgelopen jaar?

Dit was zeker een jaar met een aantal hoogtepunten, zowel zakelijk als privé. Bij Böhmer Project was dat de komst van de 5-assige CNC-freesmachine. Hiermee hebben we onze productie geoptimaliseerd en een behoorlijke sprong naar de toekomst gemaakt. Een CNC-machine boort en freest alle verbindingsgaten in het plaatmateriaal. Het 5-assige deel van de machine kan 3d-machinale houtbewerking uitvoeren. Dit biedt mijn zus en mij weer de mogelijkheid bijzondere ontwerpen te bedenken. Voor mij persoonlijk was het hoogtepunt natuurlijk de geboorte van onze dochter.

Welke uitdagingen zie je in de komende jaren voor jezelf?

De uitdaging voor de komende jaren binnen Böhmer Project liggen vooral bij het uitbreiden van de onderneming op het gebied van 5-assig freeswerk. Sinds de komst van de CNC is de productie klaar voor de toekomst. Daarnaast heb ik de droom een keer een hotel in te richten.

Hoe draagt kring Flevoland bij aan jouw persoonlijke en zakelijke groei?

Sinds een kleine 3 jaar ben ik JM-lid van kring Flevoland. JM biedt mij de mogelijkheid om zo nu en dan eens met elkaar te brainstormen over zakelijke onderwerpen. De passie die eenieder heeft voor zijn bedrijf, de bedrijfsbezoeken en lezingen zorgen voor nieuwe inzichten in een ongedwongen sfeer.

Nina Lukassen - Kring Flevoland

Nina Lukassen
Kring Flevoland

'JM biedt mij de mogelijkheid om te brainstormen over zakelijke onderwerpen. De passie die eenieder heeft voor zijn bedrijf, de bedrijfsbezoeken en lezingen zorgen voor nieuwe inzichten in een ongedwongen sfeer.'