Jong Management

Reny Stark - Kring Gelderse Vallei/Betuwe

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Reny Stark (29). Samen met mijn vriend Martijn woon ik in Arnhem. Ik ben advocaat IT & Privacy bij Van Veen Advocaten in Ede. Ik sta cliënten bij in geschillen met betrekking tot IT-gerelateerde kwesties, bijvoorbeeld over een mislukt IT-project. Een ander voorbeeld van mijn werk is het adviseren van cliënten over wat zij juridisch wel en niet mogen met de door hen verzamelde persoonsgegevens. Organisaties beschikken vaak over veel (gevoelige) data en het is belangrijk dat hier zorgvuldig mee wordt omgegaan. Voor mij is het de uitdaging om een cliënt zo te adviseren dat wordt voldaan aan de wet- en regelgeving, maar dat de toepassing in de praktijk nog wel werkbaar is en niet onnodig veel geld kost.

In welk opzicht wil je in je werk nog groeien?

Mijn doel als advocaat is om op termijn meer landelijke bekendheid te genieten. Steeds meer organisaties buiten de regio weten mij te vinden en ik krijg daar energie van. Ik wil die stijgende lijn doorzetten. Ik vind het wel belangrijk om de balans tussen werk en privé gezond te houden en op tijd écht te ontspannen. Dat laatste schiet er nog wel eens bij in en blijft dus voor mij een aandachtspunt. Af en toe even 'stilstaan' en met gepaste trots kijken naar welke doelen al wel behaald zijn mag best.

Je wordt voorzitter van kring Gelderse vallei/ Betuwe, hoe wil je deze rol invullen?

'Verbinden' is iets wat ik belangrijk vind en centraal wil stellen bij het vervullen van het voorzitterschap. Ik geloof in de kracht van een sterk netwerk. Dat betekent dat ik er waarde aan hecht dat de huidige leden van de kring Gelderse Vallei/Betuwe zich thuis blijven voelen bij Jong Management en hetgeen eruit kunnen halen wat zij belangrijk vinden. Dat is voor iedereen verschillend, dus daar moet je als voorzitter oog voor (blijven) hebben. Daarnaast wil ik de kring laten groeien, maar wel op een verantwoorde manier. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Verder wil ik de samenwerking met de VNO-NCW regio's Rivierenland en VeluweVallei verder versterken.

Reny Stark - Kring Gelderse Vallei/Betuwe

Reny Stark
Kring Gelderse Vallei/Betuwe

'Ik geloof in de kracht van een sterk netwerk.'