Jong Management

Robbie Mulders - Kring Twente/Salland

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?

Normaliter zet ik graag andere mensen in de spotlight, voor deze keer maak ik een uitzondering; Mijn naam is Robbie Mulders (38), geboren en getogen in het “Twentsche”. Samenwonend met een Pomsky pup die luistert naar de naam Sky(ler).

Na sociaal juridische en HRM studies, heb ik een carrière switch gemaakt van recruitment naar de ICT. Niet lang daarna heb ik gekozen om de studie CE en aansluitend Bedrijfskunde te volgen. De passie voor mens en techniek lag ten grondslag aan de switch en biedt me tot op heden dynamiek en ontwikkeling.

11 jaren geleden ben ik bij Sigmax gestart als Sales Consultant en doorontwikkeld tot Business Unit Manager van de ICT-divisie. Sinds 7 maart jl. is deze ICT-divisie afgesplitst van Sigmax en zijn we verzelfstandigd.

Hiermee wordt het micro-ondernemerschap voor mij omgezet in de functie van bestuurder en volwaardig ondernemer. Deze verzelfstandiging betekent dat we onze vleugels echt kunnen uitslaan en ons volledige potentieel kunnen benutten. Als full service ICT-organisatie ondersteunen wij MKB+ organisaties, vanuit een hecht partnership, met advies, ontwerp, implementatie en (24/7) beheer van de ICT-keten. Infrastructuur, de digitale werkplek en data management is o.a. ons speelveld. Wij geloven dat organisaties competitief blijven en een digitale voorsprong houden door ICT als strategisch instrument in te zetten.

In welk opzicht wil je in je werk nog groeien?

In de ICT hebben we dominant te maken met onze linker hersenhelft. ICT’ers hoef je qua vakkennis niet zoveel bij te brengen, dat doen we vanuit onze passie wel. De rechterhersenhelft is mijn parel, mijn belangrijkste instrument dat ik heb om het maximale potentieel uit mijzelf en de organisatie te halen. Door te investeren in de verdere ontwikkeling van mijn rechter hersenhelft en deze ook bij anderen te activeren treed je meer buiten je comfort zone en wordt zowel persoonlijke als zakelijke groei gestimuleerd.

Hoe kwam je bij JM terecht en hoe draagt kring Twente/Salland bij aan jouw persoonlijke en zakelijke groei?

Een collega wilde zich destijds aanmelden bij Jong Management. Na een “warme” kennismaking was het voor mij duidelijk: JM is verfrissend en heeft inhoud. Echt een netwerk voor mij! JM draagt voor mij bij aan zakelijke groei, doordat JM’ers aanzetten tot inspiratie. De bloedgroep is gelijk, maar de diversiteit qua mensen, competenties en disciplines is enorm. JM is voor mij een belangrijke kennisbron, maar bovenal een gezellig (inter)persoonlijk samenzijn waarin geen drempel of schroom is om gevoelige thema’s aan te snijden. Hiermee is JM een belangrijke voedingsbodem voor mijn persoonlijke en zakelijke groei.

Robbie Mulders - Kring Twente/Salland

Robbie Mulders
Kring Twente/Salland

'JM is voor mij een belangrijke kennisbron, maar bovenal een gezellig (inter)persoonlijk samenzijn waarin geen drempel of schroom is om gevoelige thema’s aan te snijden. Hiermee is JM een belangrijke voedingsbodem voor mijn persoonlijke en zakelijke groei.'