Jong Management

Sanne Schepers - Kring Helmond/De Peel

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Sanne Schepers. Ik ben 32 jaar oud, en sinds 2012 samen met mijn partner Jaap eigenaar van Afdeling Online. Afdeling Online is een online marketing bureau in Helmond, een snelgroeiende club van inmiddels 20 specialisten. Onze filosofie: wij willen onze opdrachtgevers slimmer maken in online marketing. Binnen Afdeling Online ben ik verantwoordelijk voor het financiële management, onze eigen marketing en communicatie en het innoveren van onze onderneming.

Wat is je doelstelling op zakelijk en persoonlijk gebied?
Waar ik van droom? Blijven doen wat ik nu doe. Toffe projecten, een fijn team en nieuwe ondernemingsplannen blijven vormgeven: meer heb ik niet nodig. Tuurlijk, ik droom van een mooi nieuw kantoor dat we zelf kopen of bouwen en nog meer fijne opdrachtgevers. En van een mooie reis maken ieder jaar met ons zoontje Charlie.

Omdat ik van origine cultuurwetenschapper ben, bestaat ons klantenbestand nu voor 25% uit culturele organisaties. Mij lijkt het ook erg fijn als we dit aandeel kunnen vergroten en ons in de toekomst kunnen verbinden aan nog meer publieke organisaties, want er zijn weinig bureaus die kunnen wat wij kunnen én zich richten op de publieke sector. Er valt nog veel te winnen in deze sectoren.

Hoe draagt Jong Management Helmond bij aan je persoonlijke en zakelijke groei?
Doordat we met Afdeling Online zo snel zijn gegroeid, heb ik nooit de kans gekregen mezelf te ontwikkelen samen met andere managers. Daar was nooit de tijd voor, maar sinds vorig jaar was die ruimte er wel. Nu leer ik van andere managers hoe zij zaken aanpakken en dat werkt erg inspirerend.

Wat is je levensmotto?
Als je ruimte maakt om je bedrijf te leiden, kom je verder.

Sanne Schepers - Kring Helmond/De Peel

Over Jong Management Kring Helmond

Elkaar écht leren kennen. Als ondernemers, leeftijdsgenoten en vrienden. Dat is wat wij bij Jong Management kring Helmond doen! Onze kring bestaat uit enthousiaste managers en ondernemers. We zijn een vereniging waarbinnen jonge professionals een klankbord vinden dat helpt bij het realiseren van zakelijke en persoonlijke groei. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op via helmond@jongmanagement.nl.