Jong Management

Stefan Toonen - Kring Amsterdam

JM’er in the Spotlight

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Stefan Toonen, COO bij de ALLSAFE Management. Wij zijn ALLSAFE. We geven ruimte. Aan iedereen die extra ruimte nodig heeft. In huis, op het werk en in het hoofd. We geven advies. Over wat je (privé en zakelijk) allemaal met extra ruimte kan doen. Dat doen wij net iets slimmer dan anderen. En daarom groeien we hard. Keihard!

We hebben inmiddels 26 vestigingen en daar komen er in 2019 nog 8 tot 10 bij. We groeien in de komende vier jaar naar zeventig vestigingen in Nederland en daarbuiten. Naast ALLSAFE Mini Opslag introduceerden wij mrBOX, een innovatieve app die het makkelijk maakt om je spullen op te bergen, te organiseren en terug te vinden. Klanten hebben via een speciale app eenvoudig overzicht over hun spullen en kunnen deze met één druk op de knop thuis laten bezorgen en weer laten ophalen.

ALLSAFE heeft sinds 2018 een belang in Bandenthuis.nl, de marktleider in mobiele bandenservice. Bandenthuis biedt montagediensten op locatie en levert ruim 40.000 verschillende merkbanden tegen concurrerende prijzen. Als COO ben ik bij ALLSAFE eindverantwoordelijk voor de operatie en structurering van de organisatie met als doel onze groeidoelstelling gecontroleerd waar te maken.

In welk opzicht wil je in je werk nog groeien?

In vele opzichten, maar voornamelijk een toekomstbestendige operatie opbouwen die voortdurend in control is, blijft en verbetert. Op deze weg liggen voor mij vele grote en kleine uitdagingen. De grootste op dit moment: Zorgen dat ik zelf steeds meer in de inspiratie en controle kom en het team zelfsturend en steeds minder/niet van mij afhankelijk wordt.

Hoe kwam je bij JM terecht en hoe draagt kring Amsterdam bij aan jouw persoonlijke en zakelijke groei?

Door Ronny Schuijt, oud ALLSAFE’er en JM Lid kring Noord-Holland Noord. JM zit vol met enthousiaste en ambitieuze gelijkgestemden. Je vindt elkaar snel. In gesprek maar ook in de dagelijkse praktijk. Dat inspireert, geeft energie en het helpt mij een brede blik te houden omdat je verrijkt wordt met vragen, ideeën en interesses van de anderen.

Stefan Toonen - Kring Amsterdam

Stefan Toonen
Kring Amsterdam

'JM zit vol met enthousiaste en ambitieuze gelijkgestemden. Je vindt elkaar snel. In gesprek maar ook in de dagelijkse praktijk. Dat inspireert, geeft energie en het helpt mij een brede blik te houden omdat je verrijkt wordt met vragen, ideeën en interesses van de anderen.'