Jong Management

Jong Management Internationaal

Jong Management Internationaal (JMI) is een autonoom onderdeel binnen JM, een officiële stroming functionerend onder het hoofdbestuur. JMI voegt een extra dimensie toe aan de al bestaande activiteiten van de kringen. Hierdoor is JMI als het ware een extra kring die open staat voor alle leden.

Jaarlijks organiseert JMI een of twee keer een reis naar een bijzondere buitenlandse bestemming. Afhankelijk van mogelijkheden en wensen van deelnemers kan dit dichtbij zijn, maar ook ver weg. Zo zijn we in de afgelopen jaren naar Brussel geweest, maar bijvoorbeeld ook naar China afgereisd.

Zuid Korea & Japan 2019

Jong Management Internationaal heeft dit jaar gekozen om een handelsmissie te organiseren naar interessant Zuid-Korea en Japan, wederom in samenwerking met Rientjes & Partners! De handelsmissie vond plaats van 31 maart tot en met 7 april 2019. Met 25 JM'ers zijn we afgereisd naar Seoul en Tokio en hebben we bedrijfsbezoeken gehad bij oa. Panasonic, LG, Samsung en hebben we een bezoek gebracht aan de eerste 'Smart City' ter wereld; Songdo nabij Seoul. Hoe dat was? Waanzinnig, inspirerend, super, haast niet te beschrijven. Toch hebben we geprobeerd de week in één minuut samen te vatten.

Zuid Afrika 2018

In 2018 is er gekozen voor Zuid Afrika. Een land van uitersten, grote sociale verschillen maar ook met veel optimisme en economische potentie. Kaapstad was de eerste bestemming die we met de groep van in totaal 11 JM'ers aandeden. Vanaf moment één bracht het programma (zorgvuldig samengesteld in samenwerking met JM-lid Marjolein Smeenk) ons in contact met de lokale en Nederlandse ondernemingen die de regio rijk is. Een verslag van de reis vind je hier.

Vorige missies

In maart 2017 is een groep van 23 JMI'ers op handelsmissie geweest naar Silicon Valley en San Francisco. Een kort verslag van die reis vind je hier. Van 20-23 juni is een aantal JM-leden mee geweest op handelsmissie naar Italië, georganiseerd vanuit het ministerie van Buitenlandse Zaken en paralel aan het staatsbezoek van ZKH Koning Willem Alexander. Een kort verslag van die reis vind je op deze pagina.

Verslag Silicon Valley & San Francisco maart 2017
Verslag Handelsmissie Italië juni 2017

Persoonlijk en zakelijk groeien, met een internationaal tintje, dat is waar JMI voor staat. Ben jij lid en ben jij bij jouw onderneming ook internationaal georiënteerd? Of wil je met je bedrijf juist de stap maken naar het buitenland en zou je daar graag even met mede JM’ers over praten? Kortom lijkt JMI jou ook helemaal geweldig en wil je via email op de hoogte gehouden worden van JMI-nieuws en activiteiten? Mail dan contactpersoon Jesse Schreurs (j.schreurs@jongmanagement.nl)